<>

 
 
 
Ismét a szebbik arcát mutatja Stanislas Wawrinka, a Monte Carló-i tenisztorna nyolcaddöntőjében őt támogatjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Újra nyernénk a Nadal- és Djokovics-verővel

Ismét a szebbik arcát mutatja Stanislas Wawrinka, a Monte Carló-i tenisztorna nyolcaddöntőjében őt támogatjuk.
Férfi tenisz, Monte Carlo, nyolcaddöntő
Stanislas Wawrinka-Nicolás Almagro
csütörtök 13:00 óra

Wawrinka idén megnyerte az Australian Opent, amivel sikerült megtörnie a nagy négyes hegemóniáját. A svájci mindig is nagyon szép teniszt játszott, talán neki van a legjobb fonákja a jelenlegi mezőnyben és a szervái is nagyon hatékonyak. Fejben volt gyengébb eddig is csak, mint a legjobbak, de idén ez változott és sikerült átlépnie saját árnyékát. Viszont elég flegma játékos, ha komolyan veszi a tornát akkor bárkire életveszélyes, ha nem akkor bárki ellen kieshet. Most előbbi történik itt Monacoban. Cilicen egyszerűen átgázolt az első meccsén, zseniális teniszt játszott sorra ütötte a nyerőket. Ezzel a tenisszel könnyedén fog átgázolni Almagrón.

Fő tipp: Stanislas Wawrinka-Nicolás Almagro, 1, -1,5 szett (1,88) - Betclic

Almagro egy igazi salakos játékos, aki viszont nincs a legjobb állapotban. Múlt héten döntőzött Casablancán, de a sorsolása gyakorlatilag már egyből a döntőbe juttatta, de ott kikapott honfitársától Verdascotól. Itt az első két körben két franciát ütött ki Mathieu és Mahut személyében. Két szettben verte mindkettejüket, de Mahut ellen az első szettben izzadt rendesen.

Az egymás elleni mérlegük is abszolút a svájci felé billen. 9-3-ra vezet Wawrinka, ráadásul az utóbbi időben abszolút uralja is a meccseket. Itt a hercegségben két éve összefutottak, két szettben nyert, 2013-ban pedig 2-0 a mérlegük, ráadásul még szettet se nyert Almagro. A győztes kérdése nem lehet kérdés, Wawrinka továbbjutása biztos, de a bátrabbak a 2-0-ás szettet is bevállalhatják.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!