<>

 
 
 
Az Eintracht Frankfurtot és a Hannovert is érintheti a kiesés a Bundesligában, gólokkal teli mérkőzést várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólszagot érzünk a Bundesligában

Az Eintracht Frankfurtot és a Hannovert is érintheti a kiesés a Bundesligában, gólokkal teli mérkőzést várunk.
Német bajnokság, 31. forduló
Eintracht Frankfurt-Hannover
csütörtök 20:30 óra

Már a 31. fordulót rendezik a Bundesligában, tehát a gárdáknak mindösszesen négy meccs áll rendelkezésükre ahhoz, hogy javítsanak pozíciójukon. Az Eintracht tavaly az előkelő 6. pozícióban zárt, ám az idén jócskán elmarad a piros-feketék teljesítménye a tervezettől. Armin Veh alakulata mindössze a 11. 35 ponttal. Kadlecék az őszt nagyon elrontották, sokáig a veszélyes zónában tanyáztak, ám a tavaszra összekapták magukat Joseluék, így most az osztályozós hamburgiakkal szemben 8 egységnyi fórból várják a pontvadászat finisét. A sorsolásuk nem vészes, minden bizonnyal jövőre is az élvonalban szerepelhetnek a frankfurtiak.

A forma a közelmúltban kissé szeszélyessé vált, idegenben égtek, otthon taroltak Madlungék. A Commerzbank-Arénában 5-5-5-ös, átlagos mérleget tudnak felmutatni - és mindössze kétszer maradtak gólképtelenek saját közönségük előtt Meierék. Az over-under mutatójuk 15-15. A keret nem lesz teljes, két, alapembernek számító középpályás sérült, egy pedig lebetegedett, bevetésükre kevés az esély.

A Hannover nagyobb bajban van, ugyanis a szászok csak 32 pontig jutottak, így most a 13. helyen tanyáznak. Az eredménytelenség hatására tavasszal kirúgták Mirko Slomkát, helyét pedig Tayfun Korkut vette át. Az új trénerrel ugyan valamelyest összekapta magát eleinte a gárda, de a totális feltámadás elmaradt. Sőt... Március végétől négy vesztes meccset játszottak le zsinórban Husztiék, ám a hétvégén megtört az átok, és Ya Konanék végre újra három pontot ünnepelhettek, ráadásul az egyik legnagyobb rivális ellen (a Slomka által trenírozott Hamburgot verték nagy csatában, 2-1-re).

A Hannover az egyik legillemtudóbb látogató a ligában: 2-1-12 (14-32) a túramérlege, az over-under mutatója 19/11.

Ami a vendégek keretét illeti: jó hír, hogy Huszti letöltötte sárgalapos eltiltását, Hoffmann, a gárda másik alapembere a középpályán viszont továbbra is "büntiben" lesz. Elől a szenegáli Diouf és a lengyel Sobiech sérült, középről a belga Pocognoli hiányzik, bevetésre vár viszont a legutóbbi meccset eldöntő Ya Konan és Rudnevs is.

Az elmúlt években ebben a felállásban rendre potyogtak a gólok. És ma sem gondoljuk, hogy a stabil védekezésről szólna e kilencven perc. Mindkét brigádnak kellenek még a pontok, ehhez pedig be kell találniuk. Nálunk mindenképpen gólos e történet. 3 találattal kalkulálunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!