<>

 
 
 
A Recifébe visszatér, míg a Cearából többek között a házi gólkirály is kidőlt több kulcsember mellett a brazil másodosztályban. 1-es?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Alapemberek és a házi gólkirály is kimarad

A Recifébe visszatér, míg a Cearából többek között a házi gólkirály is kidőlt több kulcsember mellett a brazil másodosztályban. 1-es?
Brazil másodosztály, 15. forduló
Sport Recife-Ceará - szerda 00:30 óra

A Sport Recife tavaly az élvonalból a 17. helyen esett ki, otthon masszív 7-6-6-os méreggel és 22-25-ös gólaránnyal zárt. Jó a minősége a másodosztályhoz, a visszajutásra esélyesek közé sorolták az idény előtt. Az utóbbi hetekben egy középcsapat legyőzése mellett háromszor is kikapott, a 2. ráadásul saját, 45 ezres stadionjában verte 2-1-re, ahol 4-0-2-es mérleggel és 7-4-es gólaránnyal áll. Érdekes mert ha nem otthon játszik 8 mérkőzésen 38 gól született eddig meccsein... Különösen fontos, hogy visszatér a házi gólkirálya (támadó, 13/9) és csak egy kezdő védő (8/0) marad ki. Ő is régebbb óta.

Sport Recife-Ceará, 1 (1,55-1,60) - szerda 00:30 óra

A Ceará a tavalyi 11. helyezett, idegenben 5-5-9-es mérlege és 19-25-ös gólaránya volt. Az új idényben nem megy vendégként, 0-3-4-es mérleg és 4-11-es gólarány jött össze, a jelenlegi 4., 9., 14. és 16. helyezett verte meg, a 7. Atléticóval legutóbb 2-2-re zárt. Helyzete nem egyszerű, miután második legjobb támadója (5/1) és két kezdő középpályása (5/0, 2/0) hosszú hetek óta hiányzik. Ehhez adódik hozzá, hogy a mérkőzésre van három kulcsfontosságú új hiányzója: eltiltott egy kezdő védő (11/0) és egy kezdő középpályás (11/1), míg a másik legjobb támadó, a házi gólkirály (12/5) sérült.

A Recife formája aggodalomra adhat okot, de a Ceará idegenbeli szenvedése közepes csapatok ellen ezt ellensúlyozhatja. Döntőnek tekintjük a csapathíreket, a hazaiak visszatérő házi gólkirályukkal, míg a vendégek nélküle, továbbá négy-öt meghatározó hiányzóval sebezhetőt lehetnek. Nálunk emiatt 1-es a mérkőzés.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!