<>

 
 
 
Az első meccsen 27 ponttal kapott ki a félidőben még vezető Galatasaray Barcelonában. Most is kiütést érzünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Újabb mészárlást rendezhet a Barcelona

Az első meccsen 27 ponttal kapott ki a félidőben még vezető Galatasaray Barcelonában. Most is kiütést érzünk.
Férfi kosárlabda Euroliga, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Barcelona-Galatasaray
csütörtök 21:00 óra

Szomorkodásra nem sok idő jutott, egy napot rápihentek a zakóra, jól kisírták magukat, és most újra próbálkozhatnak. Nagy csodát most sem várhatunk a törököktől, inkább majd Isztambulban fogják odapakolni magukat a 13.000 szurkolójuk előtt - és ott még esélyük is lesz bármennyire is hihetetlen!

Ezzel már le is lőttem a poént, merthogy simán levehető, hogy Barca győzelem lesz ebből! Persze 1.04-ért nem szabad rá pénzt tenni, azt hagyjuk meg a brókereknek és a bankároknak...

Nagyon lelkes ez a török csapat, országukat úgy képviselik most a negyeddöntőben, hogy a sokkal jobb erőkből álló és nagy rivális Fenerről még emlékeink se nagyon maradtak!

Tipp: Barcelona-Galatasaray, 1, -15,5 pont (1,90) - Betclic

Peches volt a Galata nagyon sokáig, sérültekkel egymás hegyén-hátán. Egészséges, full erős csapattal alig tudtak pályára lépni. Na most ez összejött a Barca ellen, de sokra nem mentek vele.

40 százalékkal dobni mezőnyből, az még elfogadható, de a 27 százalékos hármasarány és 7 assziszt, az bizony elég gyenge teljesítmény. A Barca brillírozott, hármasokat hagyományosan jól tolják, de most sikerült 57 százalékot alkotni. Palánk alatt van még mit javulni, Dorsey volt az, aki nagy dolgokat alkotott, és egy-két megmozdulás erejéig tényleg úgy is tűnt, hogy Ő a gyűrűk ura. A betörő és a lendületből érkező játékosok szállítottak még pontokat szépen, és most is ezt várjuk.

Mindig nagyon nehéz védekezni az olyan csapatok ellen, amelyek jól dobják a triplákat és olyan centereik vannak, mint Tomic és Dorsey - na és Lampe,aki még pihenhetett is! Zoran Erceg alkothatna maradandóbbat, de Ő egy nagyon kedvember... Ahogy képes dobni 30 pontot, épp úgy bele is tud szundikálni a meccsbe! Carlos Arroyo, a Puerto Rico-i, képviseli a szellemességet és a tenni akarást, ha Ő nincs, akkor a Galata nem jut el idáig!

Mit várhatunk?

Semmi jót a törökökre nézve! A Barca, amit fociban nem tett meg - vagy csak félsikerrel -, azt kosárban megcselekedte. Fiatalítottak, és az ifjoncok előtt még cselekvőképes és agilis veteránok aktívkodnak igazi ikonként! A Barca ma is simán nyerni fog, mert negyedenként 4-5 ponttal jobbak. Erősebb a cseresor, képzettebb játékosokkal, és van egy olyan remekül védekező Victor Sadajuk, aki képes kikapcsolni vagy lelassítani az ellenfelek legjobbját.

-15.5 pontos Barca győzelem lehet a legjobb választás erre a meccsre 1.9-ért, várhatóan a negyedik negyed 3-4. percében már el fog dőlni ez a meccs, és a törökök már fejben az isztambuli találkozókra összpontosítanak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!