<>

 
 
 
A dán bajnok Köbenhavn, a belga első helyre hajtó Standard Liege és egy kiesési rangadó a Bundesligából. Ezekre a csapatokra fogadunk a csütörtöki gyorstippeinkkel.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: jön a német-dán-belga túra

A dán bajnok Köbenhavn, a belga első helyre hajtó Standard Liege és egy kiesési rangadó a Bundesligából. Ezekre a csapatokra fogadunk a csütörtöki gyorstippeinkkel.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

025. Vestsjaelland-Köbenhavn, 2 (1,61) - dán bajnokság, 19:00

A 3. fogadja a 9. helyezettet. A Vestsjaelland újoncként eddig végig bennmaradó volt, de még nem menekült meg, egymást érik a döntetlenei. Otthon 3-3-6-os mérleggel és 9-17-es gólaránnyal az utolsó előtti. A Köbenhavn nagy Tippmixgyilkos, sorban bukott el kis oddsért, és igazán a tavasszal sem találja önmagát, ám reménye még így is él az első helyre. Visszatérő tavalyi gólkirálya kínlódik, ahogy a csapat is idegenben, 3-5-4-es mérleggel és 17-15-ös gólaránnyal. Legalább a forma javul, a minőségi különbség adott, így bevállaljuk a 2-est.

043. Frankfurt-Hannover, 1 (1.95) - német bajnokság, 20:30

Az Eintracht az előző fordulóban rontott a Schalke vendégeként, a Hannover pedig hosszú nyeretlenségi sorozatának vetett véget, miután legyőzte a Hamburg együttesét. Most egymás ellen mérhetik össze erejüket és habár egyik csapat sincs a kiesőzónában, azért teljesen nyugodtak nem lehetnek. Elsősorban a Hannover rettenetesen gyenge idegenbeli teljesítménye miatt billen hazai felé a mérleg (15 meccs, 12 vereség), de ezt leszámítva is jóval esélyesebbnek tűnik otthon a Frankfurt.

052. Standard Liege-Lokeren, 1 (1,40) - belga bajnokság, 20:30

A felsőház 4. fordulójában a 2. fogadja az 5. helyezettet. A Standard szinte végig vezetve nyerte meg az alapszakaszt, otthon 10-4-1-es mérlege a 4. legjobb volt 29-10-es gólaránnyal. A rájátszásban eddig döcög a szekér, a Waregem simán verte 2-0-ra, a Genk ellen egy piros lap tette be az ajtót. Szoros az eleje, kell a győzelem. A Lokeren számára nincs remény, biztos 5. vagy 6. helyen végez, eddig két sima vereség mellett a 6. Genk ellen szerzett pontot. Az alapszakaszban tűrhetően ment idegenben, 6-3-6-os mérleggel és 23-17-es gólaránnyal. Leginkább a motiváció miatt 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!