<>

 
 
 
David Ferrerben és Stanislas Wawrinkában hiszünk Monte Carlóban, míg a Plzen a Cseh Kupában menetelhet tovább.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: teniszek és a cseh bajnok

David Ferrerben és Stanislas Wawrinkában hiszünk Monte Carlóban, míg a Plzen a Cseh Kupában menetelhet tovább.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

002. Stanislas Wawrinka-Nicolás Almagro, 1 (1,27) - férfi tenisz, Monte Carlo, 12:30

Wawrinkáról már írtunk szerdán, élete legnagyobb sikerén van túl az Australian Openen, azóta kínlódott, de salakon újra motivált és veszélyes lehet. A tavalyi eredményei erre utalnak, ahogy első mérkőzése is. Ellenfele sem akárki, a világ egyik legjobb salakosa, ám Almagro frissen érkezett Houstonból, ahol döntőzött, és eddig 9-3-ra bukja az egymás ellenit, míg a borításon ez a mérleg 4-1 Wawrinkának. 1-es.

004. Grigor Dimitrov-David Ferrer, 2 (1,29) - férfi tenisz, Monte Carlo, 13:45

Dimitrovot évek óta az új Roger Federerként titulálják, és talán az idén kezdi beváltani a reményeket. Az Australian Openen nyolc közé jutott, Acapulcót megnyerte. Salakon sem rossz, de mégsem olyan veszélyes rajta, mint a munkás, talán már pályafutása csúcsán túlhaladt Ferrer, aki az idén megnyerte Buenos Airest, utána Rio de Janeiróban nyolc közé jutott, a hetet pedig rendkívül erősen kezdte. Szerintünk győz a rutin, és a borítás erőviszonyai döntenek. 2-es.

027. Plzen-Brno, 1 (1,20) - Cseh Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés, 17:30

A bajnoki 2. és 10. mérkőzése, első felvonás. A Plzen a Bajnokok Ligája-főtábla és az Európa-liga-rájátszás megjárása után már csak a kupában reménykedhet ebben a szezonban, a Sparta Prahát aligha éri be 10 pont hátrányban, hátulról sincs rá veszély. Otthon 7-5-0-s mérlegével sebezhető, 31-7-es gólaránya így is kiváló. A Brno négy pontra a kiesőzónától még nincs biztonságban, a kupa bónusz lehet, de úgy nehéz bármit elérni, hogy az idegenbeli bajnoki mérlege holtversenyben a legrosszabb, 0-4-8-cal és 7-25-ös gólaránnyal. Sima hazai.

Összodds: 1,97
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!