<>

 
 
 
Tényleg rendhagyó hétvége jön a külföldi bajnokságokban, miután a húsvét, illetve a közelgő BL-elődöntők miatt több meccset is átütemeztek a szokásos időpontokról.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Rendhagyó húsvéti focihétvége

Tényleg rendhagyó hétvége jön a külföldi bajnokságokban, miután a húsvét, illetve a közelgő BL-elődöntők miatt több meccset is átütemeztek a szokásos időpontokról.
A bet365 élő közvetítési programja

Itáliában minden bajnokit szombaton játsszanak, a spanyol listavezető Atlético már pénteken pályán lesz, míg a Real Madrid ezen a hétvégén pihen. Franciaországban a Lyon és a PSG egy hét után ismét összecsap, ezúttal a Ligakupáért!

Spanyolországban egyre inkább kétcsapatossá szűkül a verseny a bajnoki címért, miután a Barcelona egy héttel ezelőtt kikapott Granadában, így a harmadik helyre csúszott. A katalánok egy hét alatt minden sorozatban elbuktak, a Király Kupa is a Madridé lett, és a formák is arra mutatnak, hogy ebből a gödörből már nem fog kimászni az együttes. A Barcelona egyébként vasárnap este fogadja a Bilbaot, a találkozót élőben adja a bet365, a Real Madrid meccsét pedig elhalasztották, a királyiak a Bayern elleni BL találkozók előtt ezen a hétvégén pihennek.

Nem úgy a listavezető Atlético, melyet kivételesen – éppen a BL miatt – pénteken este lehet megnézni a bet365-ön, mind mobilon, mind számítógépeken. Az Elche elleni 90 perc várhatóan nem lesz különösen nehéz Diego Simeone csapatának.

Szombat este sem kell azonban unatkozni, ekkor játsszák ugyanis a Lyon és a PSG részvételével a francia ligakupa döntőjét, ami azért is érdekesnek ígérkezik, mert Ibrahimovics továbbra is sérült, a Lyon pedig a múlt hétvégén már a bajnokságban le tudta győzni a párizsiakat.

Szintén szombaton este játsszák Itáliában a Fiorentina–Roma meccset, mely szintén ígéretes a bet365 programjából. Kora este lép pályára a Juventus hazai pályán a Bologna ellen, mindenki más pedig a húsvét miatt már szombaton délután 15 órától lejátssza az aktuális bajnokiját.

A bet365 hétvégi élő közvetítési programja:

Péntek:

Blackpool–Burnley (18:15)
Atlético Madrid–Elche (20:30)
St Etienne– Rennes (20:30)
Számos NHL és NBA élő közvetítés
ATP Masters Series – Monte Carlo (egész nap)

Szombat:

Leicester–QPR (13:15)
Motherwell–Celtic (13:45)
AC Milan–Livorno (15:00)
Parma–Inter Milan (15:00)
Udinese–Napoli (15:00)
Anzsi Mahacskala–Zenit (16:00)
Osasuna–Valencia (16:00)
Levante–Getafe (18:00)
Real Sociedad–Espanyol (20:00)
Fiorentina–Roma (21:00)
PSG–Lyon (21:00)
Számos NHL és NBA élő közvetítés
ATP Masters Series – Monte Carlo (egész nap)

Vasárnap:

Almeria–Celta Vigo (12:00)
Mallorca–Deportivo La Coruna (12:00)
Monaco–Nice (17:00)
Rayo Vallecano–Betis (17:00)
Zwolle–Ajax (18:00)
Sevilla–Granada (19:00)
Barcelona–Bilbao (21:00)
Marseille–Lille (21:00)
River Plate–Velez (23:15)
Számos NHL és NBA élő közvetítés
ATP Masters Series – Monte Carlo

Hétfő:

Genk–Anderlecht (18:00)
Porto–Rio Ave (21:00)
Malaga–Villarreal (22:00)

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!