<>

 
 
 
A Fulham Felix Magath-tal a feltámadás jeleit mutatja, a Tottenham eközben sorban kapja a gólokat. Adja magát tippünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Botrányos lett a Tottenham védelme

A Fulham Felix Magath-tal a feltámadás jeleit mutatja, a Tottenham eközben sorban kapja a gólokat. Adja magát tippünk.
Angol bajnokság, 35. forduló
Tottenham-Fulham
szombat 13:45 óra

A Tottenham a nagy nyári bevásárlás után nem tűnik egy fokkal sem jobb csapatnak, mint volt, ami óriási csalódást. Épp a vezér, Gareth Bale hiányzik, és az edzőváltás nem használt, Tim Sherwood még rosszabb mérleget produkál, mint André Villas-Boas. Olyannyira, hogy mostanra remény sincs, ebből esetleg Európa-liga lehet az őszre. A támadójátékot az új tréner felpörgette, de a védelem ezzel együtt szétesett, míg a rangadókat ugyanúgy, kínos kiütésekkel bukja el. Mindez látszik a számokon is, így az utolsó hét tétmérkőzésén, továbbá az elmúlt 11-ből 10-en mindig gólt kapott. Sőt, március 8. óta sorrendben négyet, hármat, egyet, kettőt, kettőt, négyet, egyet és hármat - vagyis 20-at 8 meccsen, ami rengeteg...

Tottenham-Fulham, mindkét csapat gólt szerez (1,65) - Betclic

A Fulham nyári erősítései és edzői stábja alapján biztos bennmaradónak tűnt, ehhez képest a tavaszra kezdte elveszíteni a reményt az utolsó helyen. Pedig a télen még 15 millió euróért leigazolta a topcsapatok által figyelt görög gólkirály Konsztantinosz Mitroglut. A korábbi sikerkovács Martin Jol és a Manchester Unitednél szép éveket lehúzó Renee Mullenstein sem volt képes vátlozást hozni, ekkor nyúltak a keménykezű Felix Magath-hoz, mint utolsó reménysugár. Nehezen indult be, de az elmúlt öt meccsén háromszor nyerve, az Evertontól és a Manchester Unitedtől kikapva jó irányba halad. Idegenbeli 4-2-11-es mérlege és 14-40-es gólaránya riasztó, ám az utolsó 9 mérkőzéséből 8-szor betalált.

A Tottenham maximum az Európa-ligáért harcolhat, botrányos védelme azonban szabotálja, mi is erre építünk. A Fulham felfelé ível, teljesen motiváltan érkezhet és egyébként jó nevekből álló keretében lehet is fantázia. Nincs gond a góljaival mostanában, így joggal várhatunk el a mérkőzést egy-egy találatot mindkét oldalon.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!