<>

 
 
 
A Kaiserslautern továbbra is a feljutásért küzd, a Dinamo számára a bronzérem a tét, míg a Boston megbosszulhatja az első meccsen elszenvedett vereséget.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: Kaiserslautern, Dinamo és a Bocsok

A Kaiserslautern továbbra is a feljutásért küzd, a Dinamo számára a bronzérem a tét, míg a Boston megbosszulhatja az első meccsen elszenvedett vereséget.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

173. Boston - Detroit, 1 (1.74) - NHL rájátszás, 21:00

A két gárda első meccse a várakozásoknak megfelelően szoros eredményt hozott, azonban némi meglepetésre a Detroit 1-0 arányban győzött, vagyis elvette a pályaelőnyt az alapszakaszt simán megnyerő Bocsoktól. A tavaly a nagydöntőben elvérző Boston minden bizonnyal ezt nem hagyja majd szó nélkül a 2. összecsapáson. Az alapszakaszt a 8. helyen záró Detroit továbbra is nélkülözni kényszer két ászát is, vagyis Zetterberg és Ericsson sem léphet még jégre. Ugyan hazai oldalon is vannak hiányzók, a Krejci-Iginla-Lucic-Bergeron-Marchand támadóötöstől ezúttal hatékony támadójátékot várunk, amely győzelmet hozhat a Boston számára a párharc második meccsén.

199. Kaiserslautern - FSV Frankfurt, 1 (1.40) - német másodosztály, 13:30

A 'Lautern számára továbbra sem elérhetetlen az osztályozót jelentő harmadik hely megcsípése, azonban ennek érdekében nem igazán férnek bele további pontvesztések. Jelenleg 47 ponttal 5 pont a lemaradásuk, a bajnokságban immáron 7 meccse veretlenek igaz, ebből 4 meccs döntetlent hozott. A kupában csúnyán megégtek a Bayern ellen, ám ez borítékolható volt és a bajnoki hajrá mellé inkább csak púp volt a csapat hátán a kupaszereplés. A Frankfurt ugyan 4 meccse veretlen, 34 pontja azonban továbbra is a veszélyzóna felett tartja a csapatot, azonban "meleg lehet még a pite" a vendégeknek, hiszen csak 3 pontra vannak az osztályozótól. A két együttes közti erőkülönbség egyértelmű, amely szerintünk vasárnap kora délután ki is jön majd a közös meccsük során.

204. Dinamo Moszkva - FK Krasznodar, 1 (1.65) - orosz bajnokság, 14:00

A Dinamo ugyan a bajnoki cím sorsába már nem szólhat igazán bele, a top5-ös helyzete azonban veszélybe kerülhet, amennyiben vasárnap esti meccsét nem sikerül hozni a 6. helyen tanyázó Krasznodar ellen. A moszkvai gárda reálisan akár még a bronzérmet is megszerezheti, de ehhez olyan bakik nem férnek bele, mint pl. az Anzsi elleni 0-4-es égés. A Krasznodar célja odaérni a legjobb ötbe, azonban formáján ez nem látszik: két meccse nyeretlenek, a Zenit elleni vereség még megmagyarázható, ám a Rosztov elleni már kevésbé. Zsirkov és Voronyin ugyan hiányzik a hazaiaknál, mégis a Dinamo ezen a fontos meccsen behúzhatja a 3 pontot!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!