<>

 
 
 
Az Evertonnak fel kell állnia a sokkból, a Manchester Unitednak pedig tovább kell küzdenie az európai kupaindulásért. Előző meccsükön csak egy gól volt, most gálázhatnak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.68

Jöhetnek a gólok Liverpoolban

Az Evertonnak fel kell állnia a sokkból, a Manchester Unitednak pedig tovább kell küzdenie az európai kupaindulásért. Előző meccsükön csak egy gól volt, most gálázhatnak.
Angol bajnokság
Everton - Manchester Utd.
Vasárnap, 17:10 óra

Csúnya pofonba szaladt bele az Everton a hét közepén. A liverpooli kékeknek csak simán nyerniük kellett volna hazai pályán, hogy megtartsák a BL-t érő 4. pozíciójukat, de ehelyett kikaptak a Crystal Palace-tól 3-2-re. Nagy sokk volt ez a csapatnak, hiszen ezzel lépéshátrányba került az Arsenallal szemben, így most a MU ellen kell mindenképp nyernie. Jagielka továbbra is nagyon hiányzik a védelemből, nélküle sebezhető a gárda, de Oviedo, Gibson, Pienaar és Koné is sérültek.

A Manchester United utoljára április 5-én játszott bajnokit, akkor simán kiütötte idegenben a Newcastle csapatát. Azóta kiesett a Bajnokok Ligájából – tisztességesen helytállt azért a Bayern München ellenében – így nem marad más David Moyesnak a szezon megmentésére, mint az európai kupaindulás. Ehhez azonban még jócskán kellenének pontok. A szezon végére kezdi összekapni magát a MU, legutóbbi négy meccséből hármat magabiztosan nyert, csak a városi rivális City babrált ki velük csúnyán. Robin van Persie továbbra is sérült. Rajta kívül Rafael és Evans bajlódik sérüléssel. A hírek szerint Wayne Rooney és Marouane Fellaini már játszhatnak.

Tipp

Everton - Manchester Utd., 2.5 gól felett (1.68) - Betclic

A MU és az Everton is képes mostanában gólokat lőni, és valljuk be, kapni is. A manchesterieknek van miért visszavágniuk, de az Everton sem fogja magát hagyni. Gólokban gazdag mérkőzést várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!