<>

 
 
 
A Nürnberg a Leverkusennel találkozik ma a német bajnokságban. A kiesés elkerüléséért, illetve a BL-selejtezőért küzdenek hőseink.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Idegenben is a Leverkusen az esélyes

A Nürnberg a Leverkusennel találkozik ma a német bajnokságban. A kiesés elkerüléséért, illetve a BL-selejtezőért küzdenek hőseink. Az edzőváltás jót tett a Bayernek, a lendület pedig ma is kitarthat...
Bundesliga
Nürnberg-Bayer Leverkusen
Vasárnap, 15:30 óra

A Nürnberg gyenge szezont fut, hiába az edzőváltás, eddig a holland stratéga, Gertjan Verbeek sem hozott feltámadást a frankoknak. A brigád a 17., kieső helyről várja a folytatást, 30 ütközetben mindössze 26 pontot termelve. A Grundig Stadiumban is pocsékul tolják Fuelnerék, mondjuk, az viszont mellettük szól, hogy január vége óta legalább nyertek három meccset saját közönségük előtt... Hazai mérlegük 3-5-7, formájuk aggasztó, ugyanis legutóbbi 8 bajnokijuk közül hetet elvesztettek, csak a Stuttgartot gyűrték le március végén. Hiányos lesz a keret, egy középpályás sárga lapos eltiltását tölti, rajta kívül még két bekk és két középpályás sérült. Drmic, a gólfelelős viszont bevethető - a svájci támadó már 16 találatot jegyez az idén...

A Leverkusen amit felépített ősszel, tavasszal csúnyán lerombolta. Hyppia mesternek meg is köszönték a munkát, helyére korábbi edzőtársa, Sascha Lewandowski ugrott be. És a premier jól sikerült, ugyanis a gyógyszergyáriak 2-1-re verték a múlt hétvégén a Herthát.

A piros-feketék továbbra is versenyben vannak a 4., BL-selejtezőt érő helyért. Most 51 egység áll a nevük mellett, ám a 7. Mainz a forduló előtt 47-nél járt... Vendégségben totálisan kiszámíthatatlanok Kiesslingék: 7-1-7-es soruk legalább is erről tanúskodik. Brandtéknak nem könnyű a sorsolásuk (a Dortmund mellett két, a kiesés elől menekülő csapattal találkoznak...), tehát ma muszáj lenne nyerniük.

Még akkor is, ha két középpályásra és egy csatárra nem számíthat a szakmai stáb.

Tipp

Nürnberg-Leverkusen, 2 (1.80) - Betclic

Legutóbbi két vizitje alkalmával győzni tudott a Leverkusen, ősszel a BayArénában is sima 3-0 lett Sonék javára. És ma is a vendégeknek szavazunk bizalmat, szerintünk győznek Rolfesék!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!