<>

 
 
 
A Dinamo Moszkva az FK Krasznodárt fogadja ma az orosz bajnokságban. Cercseszov mester győzelemmel mutatkozott be a fővárosiak kispadján, és most szerintünk a hazai publikum előtt is 3 pontot ünnepelhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ünnepelhetnek ma Dzsudzsákék

A Dinamo Moszkva az FK Krasznodárt fogadja ma az orosz bajnokságban. Cercseszov mester győzelemmel mutatkozott be a fővárosiak kispadján, és most szerintünk a hazai publikum előtt is három pontot ünnepelhetnek majd Dzsudzsákék!
Orosz első osztály
Dinamo Moszkva-FK Krasznodár
Vasárnap, 14:00

A Dinamo Moszkvánál meghúzták az edzőváltást: Petrescut Stanislav Cherchesov váltotta, aki korábban az Amkarmnál ténykedett. A kék-fehéreknél jól sikerült az egykori remek kapus bemutatkozása, ugyanis Dzsudzsákék egy ötöst hintettek a kiesőjelölt Volga otthonában. Koroninék 46 ponttal jelenleg a 4. helyen állnak 25 játéknapot követően, a 2., BL-selejtezős pozícióban álló Lokomotívval szemben 6 egység a lemaradásuk, ám El-es helyüket megtarthatják. Kurányiék otthon 8-4-2-es, masszív sorral rendelkeznek, csak a Szpartak és a Lokomotiv nyert nála, de még az ősz elején. Muszáj nyernie a házigazdának, ugyanis a bajnokság hajrájában csak idegenben lép pályára, ráadásul nem is könnyű túrák várnak Kassajevékre...

Az FK Krasznodár 25 fordulót követően a 6. helyen áll 40 egységgel - az 5., már EL-t érő pozíciótól 4 pont a lemaradása. A zöldek idegenben 5-2-5-ös sort tudnak felmutatni, tehát nem gyengék a túrákon, a probléma inkább a formával van: két bajnoki vereségből érkeznek a fővárosba - igaz, a héten a CSZKA ellen továbbléptek idegenben a kupában.

Tipp

Dinamo Moszkva-FK Krasznodár, 1 (1.62) - Betclic

Elsősorban az új edző adta lendületben bízunk, és ezért, no meg az erősebb játékosállomány miatt szavazunk bizalmat a fővárosiaknak. Cherchesov felrázta Dzsudzsákékat, és ez ma három pontot érhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!