<>

 
 
 
Szerdán már meglepte a világot a Manchester City, amikor leikszelt a Sunderlanddel. Most a WBA személyében ismét egy szívós együttessel találkoznak a sztárok.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Újabb nehéz meccs vár a Cityre

Szerdán már meglepte a világot a Manchester City, amikor leikszelt a Sunderlanddel. Most a WBA személyében ismét egy szívós együttessel találkoznak a sztárok.
Angol bajnokság
Manchester City – West Bromwich
Hétfő, 21:00 óra

Fel van adva a lecke a Manchester Citynek. A világoskékek azután, hogy szerdán leikszeltek a Sunderlanddel komoly hátrányba kerültek a bajnoki címért folytatott versenyben. Szombaton kiderült: még örülhetnek is, hogy döntetlen lett, hiszen a Chelsea kikapott otthon az északiaktól. Ez jó hír a Citynek, de a Liverpool kezd meglógni, nyerni kell ma este. Nem lesz egyszerű, hiszen két fontos láncszem, David Silva és Jesus Navas is hiányzik majd a középpályáról, de Yaya Touré és Matija Nastasics is sérült.

A West Brom hasonló cipőben jár, mint a Sunderland. Noha nem áll kieső helyen, mindössze három pont választja el a gárdát a halálzónától. A létért való küzdelem meglátszik az utóbbi mérkőzéseken: két 3-3-as döntetlent is játszott a csapat a legutóbbi három fordulóban. A védelem sebezhető, de támadásban nem áll rosszul a csapat, a City pályáján is könnyedén betalálhatnak. Gera Zoltán sérült, Jonas Olsson és James Morrison is maródi.

Tipp

Manchester City – West Bromwich, mindkét csapat gólt szerez (1.75) - Betclic

A Citynek muszáj lesz hajtania, nem ülhet rá az eredményre, mint legutóbb. A WBA viszont hasonlóan a túlélésért küzd, mint a Sunderland, egy gólra mindenképp jó lehet, de akár meglepetést is okozhat a kiscsapat.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!