<>

 
 
 
A finn bajnokság tavalyi első és második helyezettje megszórhatja egymást, az osztrák élvonalba pályázó Altach az utolsó bécsieket, míg az Atlético a Chelsea-t verheti.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: finn gólok, osztrák 2-es, Atlético

A finn bajnokság tavalyi első és második helyezettje megszórhatja egymást, az osztrák élvonalba pályázó Altach az utolsó bécsieket, míg az Atlético a Chelsea-t verheti.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

067. HJK Helsinki-Honka, több mint 2,5 gól (1,65) - finn bajnokság, 17:30

A HJK évek óta a legjobb finn csapat, a télen megtartotta erejét, így ismét a bajnokság első számú esélyese. Döcögősen rajtolt, egy sovány hazai győzelem után egy 3-1-es vereség és egy 3-1-es győzelem következett. A Honka a második lett tavaly, amely váratlanul kiugró eredmény volt, az idén ennyit nem várnak a csapattól, és küzd is, két vereséget is számlál, és sok gólt kap. A fővárosiak mindig meg tudták szórni a liga bármely együttesét, ha akarták, ez ezúttal is érvényesülhet, a Honka a téli átalakulások nyomán megingatható, de azért a HJK sem az igazi még, így gólok.

068. First Vienna-Altach, 2 (1,77) - osztrák másodosztály, 18:30

Az utolsó fogadja az elsőt a 30. fordulóban. A First Viennáról már írtunk, pénz híján elengedte legjobbjait, néhány hete edzőt váltott, és bár a legutóbbi két mérkőzésen javított, biztos kiesőnek tűnik. Otthon 4-2-8-as mérlege és 16-20-as gólaránya a legrosszabb. Az Altach több éve toporog az élvonal kapujában, most végre esélytelen, hogy megfogják. Óriási, 14 pontos előnnyel nem biztos, hogy rá van szorulva a győzelemre, de ha ez sikerülne kedden, akkor egy fordulóval később otthon ünnepelhetné bajnoki címét. Egy középpályást leszámítva teljes a keret. 2-es.

074. Atlético Madrid-Chelsea, 1 (1,89) - Bajnokok Ligája, elődöntő, 20:45

Az Atlético Madrid majdnem két éve már megleckéztette a Chelsea-t az Európai Szuperkupa-döntőn, most ismét ez lehet a helyzet. Otthon 15-3-0-s mérleggel és 48-9-es gólaránnyal (ez a legjobb védelem a ligában) borzasztóan erős, csak Arda Turan kisebb kérdőjel. A Chelsea-től talán már túlteljesítés az elődöntő, fiatal a keret, idegenben egész szezonban sebezhető volt, ráadásul a legjobb csatár, Samuel Eto'o, a legjobb középpályás, Eden Hazard és a védelemben fix figurának számító Braniszlav Ivanovics mind kimarad, míg a középpályán remek benyomást keltő Nemanja Matics és Mohamed Salah sincs. Ez így sok lehet. 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!