<>

 
 
 
A Bayern München elérhet valamit Madridban, ahogy a Lyon is Toulouse-ban, míg a sznúker világelső tarolhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: a Bayern, a Lyon és a világelső

A Bayern München elérhet valamit Madridban, ahogy a Lyon is Toulouse-ban, míg a sznúker világelső tarolhat.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

137. Neil Robertson-Robbie Williams, 1 (1,05) - sznúker-vb, 1. forduló, 15:30

A világelső és a 67. helyen rangsorolt mérkőzése Sheffieldben. Robertson tűrhető év végére ért, legutóbb Kínában győzött, igaz nem teljesen meggyőző játékkal. Azonban a kevésbé ismert riválisának semmi komolyabb eredménye nincs a szezonban, már az is nagy dolog, hogy idáig eljutott, míg a korábbi bajnok ausztrálnak tengernyi rutinja van a vb-n. Tudásban és fejben is óriási a különbség a játékosok között, ráadásul egy 10 nyert frémig tartó mérkőzésen a meglepetés esélye is jóval kisebb, így az 1-es a garantált választás, és ez segít felkerekíteni duplázós szelvényünket.

174. Toulouse-Lyon, a Lyon gólt szerez (1,26) - francia bajnokság, 18:30

Az 5. fogadja a 9. helyezettet a 34. fordulóban. A Lyonnak még van remény, ha most nyer, beérheti a 4. St. Etienne-t és pályázhat az Európa-ligára. Bízhat idegenbeli mérlegében, amely a harmadik legjobb, 8-2-6-tal és 23-25-ös gólaránnyal. Régebb óta kimarad három kezdő középpályás. A Toulouse-nak a 9. helyen már nem sok cél maradt, maximum a 7. helyet lőheti be, de azért nem jár semmi. Otthon csak két csapat volt eddig gyengébb, 4-7-5-ös mérleggel és 19-24-es gólaránnyal, és az első számú kapus, két kezdő védő, egy középpályás és egy támadó nélkül csak nehezebb lesz. Ezért a 2-es is jó választás, de a Lyon-gól a biztos.

185. Real Madrid-Bayern München, 2, 0-1 (1,49) Bajnokok Ligája-elődöntő, 20:45

A Real Madrid ugyan frissen meggyőző játékkal megnyerte a Király-kupát, többször látszott már a szezonban, hogy sebezhető. Az Atlético Madrid és a Barcelona elleni tavaszi bajnokik mellett a dortmundi és sevillai vendégségek is kihozták elsősorban a védelem gyengeségét. Otthon 14-0-2-es mérleggel erős, ám Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos frissen épül fel, Marcelo és Gareth Bale aligha kezd, Álvaro Arbeloa, Jesé és Sami Khedira pedig hosszú távon sérült. A Bayern ugyanúgy tarol, mint tavaly, ezúttal is hamar behúzta a bajnokságot, azóta kisebb gödörbe került, ám egy igazán fontos tétmérkőzésen még nem betlizett. Thiago Alcántara és Xherdan Shaqiri sérült, míg David Alaba, Daniel van Buyten, Thomas Müller és Javi Martínez kérdéses. Velük vagy nélkülük a Bayern a legnagyobb erő Európában, szerintünk a sztárjai topformáját nélkülöző spanyoloknak is taníthatnak egy leckét.

Összodds: 1,97
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!