<>

 
 
 
Most vagy soha! - hangozhatott el a parancsszó a Real Madrid öltözőjében. És tényleg, a spanyol alakulat bebizonyíthatja, hogy érdemes Európa trónjára. Ehhez „csak” ki kellene ejteni a jelenlegi királyokat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.53

Felnőhet a Real a Bayernhez?

Most vagy soha! - hangozhatott el a parancsszó a Real Madrid öltözőjében. És tényleg, a spanyol alakulat bebizonyíthatja, hogy érdemes Európa trónjára. Ehhez „csak” ki kellene ejteni a jelenlegi királyokat.
Bajnokok Ligája elődöntő
Real Madrid - Bayern München
Szerda, 20:45 óra

Egy trófeát már bezsebelt idén a Real Madrid és noha a bajnokság valószínűleg már elúszott a csapat számára, ha sikerül behúzni a tizedik BL-győzelmet, akkor ez már senkit sem fog érdekelni. Persze ehhez ki kellene ejteni előbb a Bayern Münchent, ami nem egyszerű feladat. Még úgy sem, hogy a bajorok épp nem égnek 100 fokon. Csak úgy 90-en. A Real a múlt heti kupadöntőn bebizonyította, hogy küzdeni azt nagyon tud, de tegyük hozzá: azt a Barcát a Bayern is simán legyőzte volna. Jó hír a drukkereknek, hogy Cristiano Ronaldo a hírek szerint kezd, akárcsak Benzema, de valószínűleg ott lesz Bale is, azaz a legerősebb támadóegység lép pályára.

A Bayern München a márciusi bajnoki győzelem után kissé leült. Ezt még Pep Guardiola edző is elismerte. A Manchester Unitedon az eredményjelző szerint könnyedén, a pályán látottak alapján már nem annyira egyszerűen jutott túl a csapat. Közben a bajnokságban is becsúsztak vereségek tét nélküli mérkőzéseken. A kupában gálázott a gárda, de az ellenfél Kaiserslautern nem egy acélos egység. A bajoroknak is ez lesz a szezon egyik legnehezebb mérkőzése, egyben óriási a nyomás is az edzőn, hogy képes lesz-e hozni elődje eredményeit. A bajnokság már megvan, a kupa karnyújtásnyira, de a Realon nem lesz könnyű átverekednie magát a Bayernnek. Mandzsukics, Ribéry és Robben játszhat, de estek ki fontos láncszemek, mint például Thiago, de Alaba, Martínez és Müller játéka is erősen kérdéses.

Főtipp

Real Madrid - Bayern München, mindkét csapat szerez gólt (1.53)

Melléktipp

Real Madrid - Bayern München, 2.5 gól felett (1.58) - Betclic

Mind a Real, mind pedig a Bayern brutális támadókkal, de gyengélkedő védelemmel van megáldva. Valószínűleg nem fognak majd fejjel rohanni a falnak a felek, nem hisszük, hogy gólgálába csapna át a találkozó, de egy-egy találatra látunk esélyt és akár egy harmadik is összejöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!