<>

 
 
 
A Sevilla a Valenciát fogadja ma az El elődöntőjében. Egy hispán alakulat biztosan eljut a torinói fináléba. Ehhez a ma tehet egy lépést az andalúz együttes...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hispán elődöntő az El-ben

A Sevilla a Valenciát fogadja ma az El elődöntőjében. Egy hispán alakulat biztosan eljut a torinói fináléba. Ehhez a ma tehet egy lépést az andalúz együttes...
Európa-liga
Sevilla-Valencia
Csütörtök, 21:05 óra

Két, jó formában lévő spanyol brigád csap össze ma a Ramon Sanchez Pizjuanban: a hazaiak négy meccset nyertek zsinórban, a vendégek négy fellépést tudtak le vereség nélkül.

Unai Emery legénysége immár az 5. a bajnokságban, és mindössze három pont a lemaradása a 4., BL-selejtezős pozícióban állomásozó Bilbaóval szemben. A formája pazar: a Porto kivégzését követően a városi rangadón és a Granada ellen is úgy nyertek Baccáék, hogy még gólt sem kaptak! Nagyon egyben vannak a fehér-pirosak, ezt bizonyították már a nemzetközi porondon is. A H-jelű kvartettet magabiztosan, veretlenül nyerték meg Reyesék, majd a kieséses szakaszban a Maribor, a Betis és a Porto esett a déliek áldozatául. A keret nem lesz teljes, ugyanis Coke eltiltását tölti, Cheryshev és Cristoforo pedig sérült.

A denevérek sem tolják rosszul mostanság, Juan Antonio Pizzi alakulata azonban így is tisztes távolságban van a nemzetközi porondot érő pozícióktól. A fehér-feketék a 8. helyen állnak, a sorsolásuk bitang nehéz, úgyhogy várhatóan nem érik be az előttük álló Villarrealt.

Idegenben feltűnően gyengék Keitáék, a La Ligában is mindössze háromszor tudtak győzni. Az El-ben magabiztosan vették a csoportkört, aztán a keleti csapatok sem okoztak különösebb erőfeszítést: a Dinamo Kijev és a Lodogorec ellen is kapott gól nélkül meneteltek tovább Jonasék. Aztán jött a negyeddöntő, és a Basel bizony alaposan ráijesztett a valenciai drukkerekre. Az első mérkőzésen a helvétek egy sima hármast rajzoltak Piattiéknak... A Mestallában viszont Alcacerék előbb a rendes játékidőben ledolgozták a hátrányt, majd a ráadásban újabb két találatot vittek be a svájciaknak.

A keret itt sem lesz teljes, a kezdőkapus mellett két bekk sérült.

Tipp

Sevilla-Valencia, 1 (1.72) - Betclic

Az egymás elleni mérlegük nagyon kiegyensúlyozott, viszont szembetűnő adat, hogy a denevérek immár 10 éve nem tudtak nyerni a piros-fehéreknél! És szerintünk ma sem járnak sikerrel Pizzi mester fiai. Az az érzésünk, hogy a házigazda előnnyel utazhat a Mestallába!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!