<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Király Gábor vereti a Lokit a Haladással

Feltámad a Győr és diadalmaskodik a Ferencváros. Szíve csücske, a Haladás veri a Debrecent, miközben a Vidi nem bír a Pakssal. A Profitipp NB I-es elemzője a válogatott kapus, Király Gábor.

Meccs

Tipp

Indoklás

Kaposvár–Újpest1-1Enyhén szólva nem kezdett jól a Kaposvár, amely a negyedik meccsét már nem szeretné elveszíteni. Győzni szerintem ezúttal sem fog, ugyanis az Újpest – amely erős középcsapat lesz az idén – elvisz egy pontot a somogyi megyeszékhelyről.
Diósgyőr–Kecskemét2-0Harcos, remek színvonalú meccs lesz. A Kecskemét múlt heti, 6-2-es veresége bizonyítja, hogy a magyar fociban előfordulnak jókora meglepetések. A vendégcsapat még nem heverte ki a nagy pofont, ráadásul a DVTK-nak nagyon kell egy hangulatjavító diadal.
Mezõkövesd–Pápa1-1Az újonc nagy bravúrt ért el legutóbb, a 6-2-es siker jót tesz az ember önbizalmának. Valami azt súgja, hogy a jó folytatás elmarad, a remekül rajtoló Pápa jó lesz egy döntetlenre.
Pécs–Győr1-2A két kiállítás megpecsételte a Pécs sorsát az előző fordulóban Székesfehérváron. Egyelőre pont nélkül állnak a baranyaiak, ám beragadt a rajtnál az ETO is, amely erősebb csapat. Vendégsikert várok.
Ferencváros–MTK2-0Lélektani előnyben van a Fradi, amely hozta a győri zöld-fehér rangadót. Ezt kihasználva megnyeri a fővárosi derbit is. Az MTK-t láttam legutóbb a Haladás ellen, egyáltalán nem bántam, hogy a szombathelyiek nyerni tudtak a Hungária körúton.
Honvéd–Puskás Akadémia1-0Úgy érzem, szükség van még néhány hétre ahhoz, hogy a Puskás Akadémia elég érett legyen az élvonalhoz. Alakul az együttes, a vezetők új igazolásokkal igyekeznek megerősíteni a keretet. A Honvéd még jobb lesz egy góllal.
Videoton–Paks0-0Horváth Feri elhozta a csapatát a Király-kupára, talán ennek is köszönhető, hogy nagyszerűen rajtolt a Paks. A Videoton stabil kerettel rendelkezik, talán erősebb is az ellenfelénél, szerintem mégsem fog győzni.
Haladás–Debrecen1-0Nem kérdés, melyik csapat győz, azt is megmondom, miért tippeltem Hali-diadalt. Több száz kilométeres utazás után lépnek pályára a debreceniek, és ez három pontjukba kerül majd. Az 1-0-s hazai diadallal tökéletesen elégedett lennék.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!