<>

 
 
 
A 2. meccsen megszerezte, majd a 3. meccsen elveszítette pályaelőnyét a címvédő Miami az NBA idei döntőjében a Spurs ellen. Mit hoz a 4. meccs? Szerintünk Jamesék nem hibáznak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.42

Most már nem hibázhat a címvédő

A 2. meccsen megszerezte, majd a 3. meccsen elveszítette pályaelőnyét a címvédő Miami az NBA idei döntőjében a Spurs ellen. Mit hoz a 4. meccs? Szerintünk Jamesék nem hibáznak!
NBA döntő, 4. mérkőzés
Miami Heat - San Antonio Spurs
Péntek, 02:00

Izgalmasan alakul idén az NBA döntője, melyet ismételten a Miami és a San Antonio vív meg egymás ellen. Az első meccsen nagyon simán, 110-95 arányban győzött Popovics mester csapata, a rutinos Ginobili kiugró 11 assziszttal járul hozzá a sikerhez. A palánk alatt sokkal jobbak voltak Duncanék, emellett 52%-al dobták a triplákat!

A második derbire összekapta magát a Heat és kiélezett meccsen nyert 98-96 arányban, a kiegyensúlyozott meccsen James 35 pontja döntött leginkább, akit az első meccsen 25 ponton sikerült tartania a Spurs védelmének. Jöhetett a harmadik ütközet Miamiben, ahol mindenki azt várta, hogy a címvédő megvédi pályaelőnyét, de nem ez történt... A Spurs ismét szinte minden mutatóban felül tudta múlni a Heat-t, ráadásul LeBron is mindössze 22 pontig jutott.

Főtipp

Miami Heat - San Antonio Spurs, 1 (1.42)

Melléktipp

Miami Heat - San Antonio Spurs, ázsiai hendikep -5.5 pont 1 (1.88) - Betclic

A 4. mérkőzés tehát kulcsfontosságú lesz, leginkább a Miami számára. A kérdés az, hogy ez görcsössé teszi-e a hazaiakat, vagy inkább az elszántság nyer? Rutinos együttes a Miami, így inkább utóbbira tennénk le voksunkat! Lepattanókban mindenképp jobban kell teljesíteniük, mint a korábbi meccseken és védekezésben is meg kell fogniuk a Spurst! A védekezés azért is lehet kulcsfontosságú, mert a Heatnek akkor ment igazán a Pacers elleni főcsoport döntőben is, ha 90 pont környékén tudta tartani ellenfelét. Ez pedig igazolódik itt a döntőben is, a 2. meccsen 100 pont alatt tudta tartani Duncanékat a floridai együttes és nyert.

Az előző meccsekből további tanulság még, hogy az eladott labdákra is jobban kell ügyelnie a Miaminek: 20 elszórt labdája volt a gárdának a 3. mérkpzésen, melyből egyébként hetet James produkált... Az első meccsen szintén sok, 22 eladott labdát hozott össze a Heat, amely ilyen szinten nem elfogadható. Amennyiben palánk alatt, illetve az eladott labdák tekintetében javulni tud a Miami, akkor szerintünk nem kérdéses, hogy a 4. meccset ők nyerik meg!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!