<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kicsit talán túlértékelik a Debrecent

A három Loki-siker megtette a hatását: a Debrecent Szombathelyen is esélyesebbnek tartják a Haladásnál a fogadóirodák. Csakhogy a Kondás-csapat most szerepel először idegenben...
Magyar bajnokság
Haladás-Debrecen
Vasárnap, 20:30

Jó hír a Haladás rajongóinak, hogy hosszú idő után a keretben sem sérült, sem pedig eltiltott nincs, így Artner Tamás edző minden játékosára számíthat. A vasiak 2-0-s székesfehérvári vereséggel indították az új idényt, majd 2-2-t játszottak otthon a bajnok Győrrel, hogy aztán a siker ízét is megérezzék: győzni tudtak az MTK pályáján.

Fő tipp

Haladás-Debrecen, 1,X (1.52) - Betclic

Bátrabbaknak

Haladás-Debrecen, mindkét csapat szerez gólt (1.85)

A vasárnap esti lesz tehát a második hazai meccsük, és ha a legutóbbi évad statisztikáját vesszük alapul, akkor nincs okuk félni. A Haladás középcsapatként zárt a nyár elején, 11-11-8-as mérlege volt, otthon mindössze a Pakstól (1-2) és a Videotontól (0-1) kapott ki. A sorsolás erős együtteseket rendelt az útjába az elmúlt hetekben, ám Radóék állták a sarat, a négy ponttal nem lehetnek elégedetlenek.

Várható Haladás-kezdő:
Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér (Devecseri), Bosnjak – Nagy G., Iszali (Simon Á.) – Németh M., Ugrai, Halmosi – Radó

A túloldalon rózsásabb a kép: a három diadal, illetve a 12-1-es gólkülönbség figyelemre méltó. Ne feledjük ugyanakkor, hogy mindhárom meccsét hazai környezetben játszotta Kondál Elemér együttese. Az biztos, hogy villámgyorsan sikerült rendezni a sorokat a Győr ellen elveszített Szuperkupa-meccs (0-3), majd az Európa-liga-kudarc (a norvég Strömgodset 5-2-es összesítéssel jutott tovább) után, ám az igazi értékmérők majd csak ezután jönnek. A Loki valamelyest tartalékos lesz, hiszen különböző okok miatt szinte bizonyosan nem szerepelhet Sidibe, Bódi, Ferenczi és Morozov. Fontos megemlíteni azt is, hogy a DVSC csak a hatodik helyen zárta a legutóbbi évadot - azóta elhagyta a klubot a kétszeres gólkirály Coulibaly -, és az idegenbeli teljesítménye messze volt a jótól. Tizenöt meccse közül mindössze hármat tudott megnyerni, ugyanakkor nyolcszor kikapott - többek közt idén áprilisban, Szombathelyen (1-0).

Várható DVSC-kezdő:
Verpecz – Lázár, Máté P., Mészáros, Korhut – Zsidai, Kulcsár, Se. Bouadla, Szakály – Horváth Z., Volas
 
 
  • 1samhawkins2013augusztus18.18:40ÚjVálasz

    Haladás-Videoton, 1,X (1.52) - Betclic
    A három Loki-siker megtette a hatását: a Debrecent Szombathelyen is esélyesebbnek tartják a Haladásnál a fogadóirodák. Csakhogy a Kondás-csapat most szerepel először idegenben...

    Aztán ez igy , hogy?:))
    Javisátok gyorsan, mert ez igy elég kinos.:))
    Amugy én x2-öt mondanék, nemhogy tulértékelik a DEbrecent, tulságosan leirták.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!