<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Elkapja a remeklő PSV a botladozó Milant?

A holland ezüstérmes fogadja az olasz harmadikat a BL-selejtezőben. A PSV már szinte csúcsra járatott, a Milan ugyanakkor sebezhetőnek tűnik.
BL-selejtező, 4. forduló, 1. mérkőzés
PSV Eindhoven–AC Milan
Kedd, 20:45 óra

A megfiatalodó PSV alaposan belehúzott a nyáron az új szakember, Philip Cocu irányítása alatt. A Bajnokok Ligája első körét meglepő könnyedséggel abszolválták: kettős győzelemmel léptek túl a belga Waregemen (2-0, 3-0). A bajnokságot gólzáporos idegenbeli meccsel nyitották (3-2 a Den Haag otthonában), majd következett két kiütés. A Nijmegent 5-0-ra, a G.A. Eaglest pedig 3-0-ra verték. Félelmetes támadóik vannak, különösen a 17 éves Bakkalira érdemes odafigyelni, aki négy idénybeli meccsén már öt gólt lőtt. Nem csoda, hogy fél Európa sorbán áll érte. Az ő játéka egyébként kérdéses egy kisebb sérülés miatt. Mellette Narsingh hiányzik még. A fiatal védelem is remekel, hiszen mindössze két gólt kapott az eddigi tétmeccseken. A PSV csupa éhes tehetségből áll, akinek a Milan elleni győzelem élete első nagy skalpja lehet.

Fő tippünk:
PSV Eindhoven-Milan, 2,5 gól felett (1.85) - Betclic
Óvatosabbaknak:
PSV Eindhoven-Milan, 1,X (1.42)
Bátrabbaknak:
PSV Eindhoven-Milan, 1 (2.70)

Az olaszok anyagi gondjai ismertek, nem igazán dúskálnak a pénzben, így nem is igazoltak nagy neveket a nyáron. Keretük nem gyengült, de nem is erősödött. Balotelli maradt, és végleg megszerezték Zapatát. Mellettük fiatal tehetségek érkeztek. Eddig csak felkészülési meccseket játszottak, s ezeken is bebizonyosodott, hogy az erősebb csapatok ellen nem igazán megy a Milannak. A Manchester City ellen 3-5, illetve a Chelsea elleni 0-2 is nagyon egyoldalú volt. Ennek ellenére az Allegri-legények még mindig erőt képviselnek Európában. Nagyjából mindenki egészséges, azonban Balotelli formája igencsak kérdéses, rajta sok minden múlhat kedd este. A hírek szerint Saponara, Robinho és Bonera hiányzik majd a csapatból.

A két csapat legutóbb 2005-ben találkozott egymással, igaz, akkor négyszer, tavasszal és ősszel is a Bajnokok Ligájában. Egy Milan győzelem mellett egy döntetlen és két PSV-siker született. A holland egylet a formája alapján ezúttal is elkaphatja otthon a Milant, mint ahogy abban is lehet bízni, hogy góleső lesz, amelyen akár mindkét csapat betalálhat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!