<>

 
 
 
Aki azt hitte, hogy véget értek a vb-ből meggazdagodott fogadók történetei, tévedtek. Itt van két 10-es kötés, amelyben golf és tenisz is szerepel, óriási nyereséggel!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Brutális: két 10-es kötésből 23 milliót nyert

Aki azt hitte, hogy véget értek a vb-ből meggazdagodott fogadók történetei, tévedtek. Itt van két 10-es kötés, amelyben golf és tenisz is szerepel, óriási nyereséggel!

A The Sport Bible honlapján látott napvilágot egy fogadó története, aki nem kevesebb mint 10 sporteseményt állított egymás mellé, máris kétszer, és nyert vele óriási összeget.

A tét kétszer 20 euró (közel 13 ezer forint) volt, az odds egyik esetben 1522-szeres, a másik esetben 2176-szoros, míg a nyeremény 30 400 és 43 500 euró, vagyis majdnem 74 ezer euró, azaz majdnem 23 millió forint.

Az egyik kombinációban a vb-csoportok győzteseire tett, így Belgium a H-, Németország a G-, Argentína az F-, Franciaország pedig az E-jelűt nyerte meg. Ehhez jött két teniszmérkőzés, egy Londonból, egy Halléból, továbbá két korábbi golftipp mellé a fő attrakció, Rory McIlroy diadala a The Openen, amelyet 9-szeres szorzóval adtak. Az északír szupersztár vasárnapi sikere tehát a fogadónak is óriási örömet okozhatott.

A másik szelvényen szintén szerepelt McIlroy hatalmas oddsal kínált diadala, Argentína, Franciaország és Németország sikere négyesében, ám a maradék hat fogadást lóversenyből töltötte fel, a jelek szerint fantasztikusan.

Párját ritkító dupla bravúr, ez, és merje valaki azt mondani, hogy a lehetetlen nem létezik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!