<>

 
 
 
Az első meccset kicsit benézte a lengyel Lech Poznan, így szégyen szemre hátrányból várhatja a visszavágót észt riválisával szemben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Hendis lengyel sikerre számítunk

Az első meccset kicsit benézte a lengyel Lech Poznan, így szégyen szemre hátrányból várhatja a visszavágót észt riválisával szemben.
El-selejtező
Lech Poznan - Kalju
Csütörtök, 19:00 óra

A lengyel alakulat tavaly az előkelő második helyen végzett, így indulhatott az idén az EL-ben. Tulajdonképpen a keret lényegi változáson nem ment keresztül, Mariusz Rumak vezetőedző együttese a felkészülési időszakban szeszélyesen teljesített, ám a kékek a bajnoki rajtra olybá tűnik, összeértek: a a Piast Gliwice ellen fölényes, 4-0-ás győzelmet arattak Lovrencsicsék a Municipal Stadiumban. És, ha már a létesítménynél tartunk: a gárda hagyományosan erős saját közönsége előtt, 14-4-1-es sorral zárta az előző kiírást. A kezdőben biztosan lesz változás a múlt hetihez képest: a hétvégén triplázó szerb Ubiparip minden bizonnyal ott lesz a csapatban.

A Kalju Nomme tavaly a 2. pozícióban zárt, a Levadiát nem volt esélye befogni, viszont az ezüstérme sem forgott veszélyben. A társulat jelenleg a 3. helyen állomásozik, és akár még bajnok is lehet, hiszen lemaradása az éllovassal szemben mindössze 4 pont. Igor Prins együttese összességében nincs rossz passzban, a bajnokságban másfél hónapja nem kapott ki, és az előselejtezőben is sikerrel vette az akadályt az izlandi Fram ellenében. Wakuiék idegenben 1-0-ra nyertek, otthon pedig 2-2 lett a vége. Friss sérültről nem számolt be a gárda hivatalos honlapja.

Tipp: Lech Poznan - Kalju, (0-1) 1 (1.60)

Nos, a Lech egyértelműen minőségibb kerettel rendelkezik, és az idegenbeli tasli szerintünk jókor is jött a lengyeleknek. A poznani alakulat otthon brutális, és ennek most a Nomme issza meg a levét. Meggyőződésünk, hogy a végén kettővel győznek Lovrencsicsék. Tippünk tehát legalább 2 gólos lengyel győzelem!

 
 
  • 2rokakoma2014július24.11:34ÚjVálasz

    nem hiszem, hogy szabad fogadni rá, meglepő volt nagyon az első meccses győzelem, most pedig ahogy te is írod, egyáltalán nem kell győzni a továbbjutáshoz.

     
  • 1mancs732014július24.09:05ÚjVálasz

    Diósgyőr győzelem 2.25 beválaljátok,amúgy egy x is elég a tovabbjutáshoz.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!