<>

 
 
 
A Hajduk Split, a Bursaspor és az AIK Stockholm hármas szállíthatja csütörtöki Tippmixtippjeinket. Hajrá!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: svéd, török, horvát tripla

A Hajduk Split, a Bursaspor és az AIK Stockholm hármas szállíthatja csütörtöki Tippmixtippjeinket. Hajrá!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

025. AIK Stockholm - Linfield, (0-1) 1 (1.65) - Európa-liga selejtező, 19:00

A svéd együttes hiába vághatott neki már az első meccsnek esélyesként, végül kapu előtti pontatlansága azt eredményezte, hogy 1-0-s hátrányból várhatja a stockholmi visszavágót. A helyzet közel sem reménytelen, de nem lesz egyszerű dolga a minden bizonnyal masszív védekezésre építő és kontrákból veszélyeztető Linfield ellen. A tavalyi svéd ezüstérmesnek nagy előnye lehet, hogy játékban van, ugyanis az északi pontvadászat már javában zajlik és az AIK ezúttal is 2. helyen áll, otthon 5-1-2 mérleggel. A Linfield hiába nyerte meg tavaly az alapszakaszt, végül csak 2. helyen zárt az észak-ír ligában. A svéd bajnokság acélosabb, az AIK játékban is van és ha a támadósor ezúttal hatékony játékot tud felmutatni és már az első félidőben képes lesz megtörni az észak-írek védekezését, akkor a visszavágón könnyed svéd győzelem várható még akkor is, ha a bajnokságban 6 gólnál járó Markkanen nincs ott a keretben.

026. Csihura-Bursaspor, 2 (1,75) - El-selejtező, 19:00

A grúz 4. fogadja a török 8. helyezettet, 0-0-ról folytatják, a mérkőzést Tbilisziben, nagyjából 150 km-re, a Csihura otthonától rendezik. A hazai együttes az alapszakaszban még a bajnoki címért is versenyben volt, ám a rájátszásban már esélye sem volt, hazai pályán is ötször kapott ki összesen. A Bursaspor látott már szebb napokat, nem sokat mutatott a bajnokságban, idegenben 4-4-9-es mérleggel és 13-27-es gólaránnyal különösen gyenge volt. Az első mérkőzésen kijött a különbség, így 23 lövést jegyeztek a hazaiak, igaz csak 4 ment kapura, beszámolók szerint óriási helyzetek maradtak ki, a másik oldalon 9/0 volt az arány. A vendégeknél akad majd két fontos hiányzó, ám így is meg kell, hogy oldják a feladatot.

049. Hajduk Split-Dundalk, 1 (1,38) - El-selejtező, 20:15

A horvát bronzérmes fogadja az ír éllovast, 2-0-ról folytatják. A Hajduk Split volt már jobb állapotban, anyagilag nem bírja a versenyt a Rijekával és a Dinamo Zagrebbel, ám ettől függetlenül a keret tele van tehetséges fiatalokkal, akik profik és a nemzetközi porondon motiváltak lehetnek. A Dundalk tavaly tört be az élcsapatok közé hazájában, az idén pedig már egyenesen a bajnoki címért harcol. A brit futball erőssége miatt hajlamosak lehetünk felértékelni az ír klubfutball színvonalát, ám erősen tévút lehet, hiszen időtlen idők óta nem értek el sikereket a nemzetközi porondon és zömében amatőrök alkotják a csapatokat. Az első mérkőzésen ki is jött a különbség, most pedig akármennyire nincs tét már, a hazai tehetségek meg fogják mutatni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!