<>

 
 
 
A Shamrock Rovers idén bajnoki címre pályázik, ám eddig otthon igencsak visszafogottan teljesített, a szenvedő Drogheda ellen viszont kitehet magáért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

Nem kegyelmez a bajnoki címre hajtó Shamrock

A Shamrock Rovers idén bajnoki címre pályázik, ám eddig otthon igencsak visszafogottan teljesített, a szenvedő Drogheda ellen viszont kitehet magáért.
Ír bajnokság
Shamrock Rovers - Drogheda
Péntek, 21:00 óra

A Shamrock 20 fordulót követően a tabella 3. helyén áll 40 ponttal, lemaradása azonban mindössze 6 pont az első két csapathoz képest. Ráadásul a Dundalk még az európai kupaporondon is érdekelt, ezt kihasználva a Shamrock megközelítheti az éllovast. Vegyes formát mutat a gárda: legutóbbi 5 meccséből 3-0-2 mérleget hozott össze, viszont hazai közönség előtt már lenne mit javítani, a legutóbbi 5 hazai meccsükből csak kettőt sikerült megnyerni. Az elmúlt 2 év sikertelensége után a vezetőség ismét a bajnoki címet tűzte ki célul az együttes elé, így valóban nem ártana egy kis formajavulás... Elöl három potenciális góllövője is van az együttesnek és a hátsó alakzat sem szégyenkezhet a 20 meccs alatt kapott 17 góllal.

A Drogheda 2012-ben képes volt hatalmas meglepetésre ezüstöt szerezni, azonban tavaly már csak gyenge középcsapatként teljesítettek, idén pedig ismét az alsóház tagjai. Húsz kör alatt 18 pontra futotta erejükből, melyből mindössze nyolcat szereztek vendégségben. A Bray elleni vendég győzelem egy borzalmas sorozatot szakított meg, ugyanis előtte a Drogheda zsinórban 6 meccset veszített el utazásai alkalmával a bajnokságban, többek közt 6-0-ra kaptak ki az Athlone-St. Patricks kettőstől és 7-0-ra a Dundalk csapatától... Vagyis idegenben rengeteg gólt kaptak már, nevezetesen 10 meccs alatt 30-t és mindössze kilencet lőttek. A rossz eredményeknek köszönhetően egyébként júniusban edzőt is cserélt a társaság.

Főtipp

Shamrock Rovers - Drogheda, Shamrock legalább 2 gólt szerez (1.44)

A Drogheda elképesztően gyengén teljesít idegenben, melyen az edzőváltás sem változtatott sokat. Védelme iszonyatosan gyenge, a Shamrock pedig hiába játszott eddig igencsak visszafogottan hazai pályán - megbosszulhatja ezt. A két együttes közös múltját egyértelműen a Shamrock uralja: legutóbbi 6 közös meccsük mindegyikét a mostani hazaiak nyerték, ráadásul minden alkalommal lőttek legalább 2 gólt. Ezúttal sem lesz ez másképp, a Shamrock-tól itt egyértelmű elvárás az erődemonstráló győzelem, legalább 2 gólt várunk tőlük!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!