<>

 
 
 
A Pandurii újoncot taníthat móresre, de nagyon bízhatunk a Sparta Praha erős idényrajtjában is Csehországban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egy cseh hendi és egy román 2-es

A Pandurii újoncot taníthat móresre, de nagyon bízhatunk a Sparta Praha erős idényrajtjában is Csehországban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

080. CS Universitatea Craiova-Pandurii, 2 (2,49) - román bajnokság, 20:00

A másodosztály 2. csoportjának bajnoka fogadja az élvonal 7. helyezettjét az élvonal nyitányán. Derbinek számít, két egymáshoz nagyon közel fekvő csapat találkozik. A hazaiakról keveset tudni, a feljutásuk nem volt kérdéses, az első helyet az utolsó néhány fordulóban szerezték meg. Hazai pályán a rájátszásban 6-1-3-as mérleggel azért foghatók voltak, a helyi szaksajtó a hat kieső egyikének várja. A Pandurii tavaly ezüstérmes volt, az elmúlt szezonban azonban rosszul sült el, hamar elúszott minden kupaindulási remény, utána ezért már csak vergődött. Idegenben azért 8-4-5-ös mérleggel felvette a dobogósok tempóját. A nyáron erősített, többek között vett két erős csatárt, és az edzője is jó hírnévnek örvend. Szerintünk esélyesebbek a vendégek.

082. Bohemians-Sparta Praha, 2, 1-0 (2,00) - cseh bajnokság, 18:00

A tavalyi 14. helyezetthez látogat a bajnok. A Bohemians egy jól ismert, tradicionális élvonalbeli klub, amely azonban tavasszal csak éppen maradt benn, egy pontot múlott. Hazai pályán 5-6-4-es mérleggel hozta az alsóház színvonalát. A Spartának nem volt ellenfele a bajnokságban, a Plzen a Bajnokok Ligája mellett nem bírta otthon, így hamar eldőlt minden. A nyáron fiatal, bőséges kerete erősödött is, egy új csatár kiváló formában van, a behozott új kapus szintén jó igazolásnak tűnik. Eddigi eredményei bravúrosak, 4-0-ra mosta le a Baselt, 3-0-ra a Szuperkupában a Plzent, és 7-0-ra a Levadiát, így a héten a visszavágón csak cseresor játszott, ez sem zavar be. A tavalyi 78-19-es gólarány mutatja, hogy nem éppen szorosan nyerte mérkőzéseit, tehát bízhatunk egy sima vendégben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!