<>

 
 
 
Ahogy vártuk a Liefering letette a névjegyét az osztrák másodosztály nyitányán, most az újonc ellen tarolhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tarolhat a veszedelmes osztrák csapat

Ahogy vártuk a Liefering letette a névjegyét az osztrák másodosztály nyitányán, most az újonc ellen tarolhat.
Osztrák másodosztály, 2. forduló
Liefering-FAC Wien
péntek 18:30 óra

A Liefering az osztrák élvonalat darabjaira szedő Red Bull Salzburg tartalékcsapata, amely papíron az előző idényben is talán a legjobb kerettel bírt a másodosztályban. A szabályok szerint feljutni azonban nem tudott és a kerete is állandóan változott, így végül maradt a középmezőny. Az új szezonban sok a változás, új fiatalokkal töltötték fel a csapatot, de azért a tavalyi magot alkotókból is maradtak. Van tehetség bőven az újakban, így sorban, simán nyerte a felkészülési mérkőzéseket, mégpedig rengeteg gólt lőve (4-0, 5-0, 7-3). Nagyot kaszáltunk velük a bajnoki nyitányon, így 2,30 körüli oddsért sikerült egy 3-0-s győzelmet behúzni.

Liefering-FAC Wien, 1, ázsiai hendikep -1 (1,85)

A vendég FAC Wien tavaly megnyerte 7 pont előnnyel az osztrák harmadik vonal keleti csoportját, a feljutást pedig az osztályozón az Austria Salzburg ellen harcolták ki. A gárda tavaly a harmadosztályban 9-1-5 mérleget produkált idegenben, tehát még azon a szinten is bőven sebezhető volt. Johann Kleer számára nem túl jó ómen, hogy távozott az egyik leggólerősebb támadó a csapatból, viszont házi gólkirályát meg tudta tartani. Mindösszesen két légiós található a keretben, a védelemben fellelhető pár rutinos osztrák játékos, de többségében tapasztalatlan fiatalok alkotják a keretet. A nyitányon egészen jól bírta a liga élmezőnybe tartozó Austria Lustenau ellen, 0-0 lett a vége.

A Liefering tudás alapján kilóg felfelé a ligából, viszont nem juthat fel. Ez egy idő után látszani fog a motiváció, és ahogy tavaly, az eredményeken, ám egyelőre még úgy érezzük, bizalommal élhetünk a fiatalok felé. A bécsiek erejét nehéz belőni, de nem hisszük, hogy erősebbek lennének a Hartbergnél. Szerintünk hendis hazai jöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!