<>

 
 
 
Lóversennyel kaszált 30 millió forintot egy angol játékos, de ha minden összejön neki, 900-at (!) húz be.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy tippen múlt, hogy 900 milliót nyerjen

Lóversennyel kaszált 30 millió forintot egy angol játékos, de ha minden összejön neki, 900-at (!) húz be.

Kis híján csődbe vitte egy bátor játékos a Betfred fogadóirodát. Lóversenyben utazott, futamgyőztesekre feltéve pénzét, mégpedig egy speciális, Lucky 31 névre hallgató kombinációval. Ennek keretében 5 fontot játszott meg 31-szer, tehát a feltett összeg több mint 60 ezer forint volt.

És miből állt a fogadása? Elég meredek tippekből: egy 11-szeres, 10-szeres, 15-szörös és 4-szeres oddsot rakott egymás mellé mind sikeresen, ám a legnagyobb dobása, egy 32-szeres szorzó kifogott rajta, a Southburgh névre hallgató ló ugyanis csak harmadik lett futamában.

Ha célt ért volna, 155 fontból egészen pontosan 2 228 375 fontot, azaz 869 millió forintot tehetett volna zsebre. Pontosabban csak 1 millió fontot (390 millió forintot), ennyi ugyanis a fogadóiroda felső kifizetési határa. Azért ez is sorsfordító pénz lett volna.

Azért a játékos így sem csüggedhet, hiszen a Lucky 31 kombináció többi kisebb kombinációjával mégis 76 203 fontot (30 millió forint) tehetett zsebre. Ez sem rossz!

 
 
  • 1jakal2014július25.16:12ÚjVálasz

    tavaly a zenit - austria vienna-n ment el 1 millám

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!