<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerbiát is kicsaphatják a portugálok

A portugál válogatott eddig rendkívül meggyőző játékot mutatott a magyarországi U19-es Európa-bajnokságon. Komoly esélye van a végső győzelemre is. Ehhez Szerbiát kell kiejteni.
U 19-es Euórpa-bajnokság
Portugália - Szerbia
Hétfő, 21:00 óra

Noha a felnőtt csapatban világsztárok fociznak, a portugál válogatott nem mutatott túl sokat a világbajnokságon. Az ificsapat viszont szárnyal a magyarországi Európa-bajnokságon. Tizenegy rúgott és két kapott gól. Izraelt 3-0-ra, Magyarországot 6-1-re, Ausztriát pedig már egy kvázi tét nélküli mérkőzésen 2-1-re győzte le a csapat. Borzasztóan jó támadásban a gárda, már a selejtezőkben is Portugália lőtte a legtöbb gólt. Ebben André Silva a legnagyobb segítség. A Porto csatára már öt gólnál jár a tornán. Összesen 49 gólhelyzete volt a csapatnak a három mérkőzésen, ami figyelemre méltó.

Ennél nem sokkal kevesebbet, 35-öt alakított ki Szerbia, ám helyzetkihasználásban már jóval gyengébbek. Mindössze négy gólt rúgott a gárda, igaz ebből kettőt Németországnak. Azon a 2-2-re végződő meccsen az utolsó pillanatokban sikerült csak egyenlítenie az esélyesebb németeknek. Ukrajnával 1-1-re végeztek, Bulgáriát pedig 1-0-ra verték, szintén egy utolsó percben esett találattal. Ez mindenképp szükséges volt a továbbjutáshoz. Ütős kis együttesről van szó, amely jobb napjain bárkinek a dolgát képes megnehezíteni.

Tipp

Portugália – Szerbia 1 (1.73)

Nem rossz csapat Szerbia és tavaly büntetőkkel sikerült is legyőzni Portugáliát az Eb elődöntőben, majd a végső trófeát is begyűjtötte a fiatal balkáni válogatott. Most eljött a visszavágó ideje. Portugália őrületes formában van, totális futballt játszik, ami ellen szerintünk most elfogy majd a szerb mázli.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!