<>

 
 
 
A Sparta Praha hazai pályán félelmetes, nem úgy a Debrecen és a BATE Boriszov. Két BL-meccsen vállalunk be.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Sparta hendi és a Debrecen

A Sparta Praha hazai pályán félelmetes, nem úgy a Debrecen és a BATE Boriszov. Két BL-meccsen vállalunk be.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

085. Sparta Praha - FF Malmö, (0-1) 1 (2.24) - BL-selejtező, 19:30

A prágai csapat az előző idényben visszaszerezte a Plzentől a bajnoki trófeát és a nyáron megőrizte keretének erősségét, mely a félkészülési meccseken többek közt egy sima Basel elleni sikerben is megmutatkozott. Az előző selejtezőkört simán hozta a gárda remek helyzetkihasználásának köszönhetően. A Malmö szenvedett a Ventspils ellen, végül a visszavágón az 1-0-nak köszönhetően továbblépett, de intő jel lehet számára a támadójáték impotenciája. A svéd bajnok ugyan most is vezeti hazája pontvadászatát, azonban a nemzetközi porondra nem biztos, hogy eléggé erős ez a keret, így Prágában akár 2-3 gólos verést is kaphatnak!

112. Debrecen-BATE, 1. félidő eredménye, X (1,93) - BL-selejtező, 20:30

A 3. forduló első felvonása, a magyar bajnok fogadja a fehéroroszt. A Debrecen éppen megnyerte az NB I-et, a tavasszal nem volt valami meggyőző, nem igazán erősített, így korlátozott célokkal várhatta az új szezont. A Szuperkupát rögtön elbukta, a Cliftonville ellen kínlódott és a bajnokságban is csak egy 1-1-es döntetlennel indított. Szerencsére a BATE sem remekel, ugyan régóta tart már a bajnokság, az albán bajnok Skenderbeut csak kínok kínjával küldte haza. A bajnokságban is csak a második, hiába lőtte messze a legtöbb gólt. Az idegenbeli mérlege azért parádés, 7-0-1, hozzá 21-6-os gólarány. A BL-ben eddig egyik csapatnak sem ment a gólszerzés, szerintünk a feszült első meccs kevés helyzetet és félidei döntetlent hozhat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!