<>

 
 
 
A Napi tuti bloggere szállít infókat, tippeket, tanácsokat új rovatában. Kérdésed van, segítség kellene a szelvény összeállításában? Ne habozz, írd meg kommentben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Rókakoma: Veretni kellene a Lokit, de...

A Napi tuti bloggere szállít infókat, tippeket, tanácsokat új rovatában. Kérdésed van, segítség kellene a szelvény összeállításában? Ne habozz, írd meg kommentben!
A Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójában már egészen ismert csapatokkal is találkozunk, igaz kedden még kisebb bajnokságok képviselői szerepelnek, így a magyaré is.
BAJNOKOK LIGÁJA-SELEJTEZŐ:

Sparta-Malmö - 19:30 óra A mérkőzést feldolgoztuk, nemsokára elérhető lesz a tipp. Kijózanítóan reálisan lőtték be a bukik az oddsot, nem számítottam arra, hogy ekkora esélyes lesz a Sparta. Pedig tényleg ekkora, hiába vezet annyira simán a Malmö a svéd bajnokságban. A csehek egy fiatal, masszív és szépen-lassan rutint gyűjtő kerettel szerintem ugyanúgy főtáblára esélyesek, mint egy éve a Plzen volt. Hazai pályán félelmetes, az előző idényben mind a 15 bajnokiját megnyerte, 11-et közülük legalább három góllal. A Malmö hasonló karakterű, fiatalos névsor, annyi a gond, hogy az elmúlt hetekben gyengült és a svéd csapatok elmúlt években látott teljesítményéhez hasonlóan nincs benne igazán átütőerő. Az utóbbi időben sok bizonytalan mérkőzése volt, a lett bajnok Ventspilisen is csak nehezen vergődte át magát. Azért nem kell lesajánlni, mert akad néhány ütős játékosa, főleg támadásban, és a Sparta sem egy világverő csapat. A hazai erősnek tűnik, akár a hendikep is jöhet.
Debrecen-BATE - 20:30 óra Két rossz formában lévő csapat, normál esetben a Debrecent veretném, szinte bárki kerülne az útjába, de szerencsére a BATE jön, amely hasonlóan gyenge játékot produkál. Még írok majd néhány sort, valami kevés gólos, nehezen tippelhető mérkőzés.
 
 
  • 1Kutya2014július29.12:50ÚjVálasz

    Szia Róka!
    Holnapi BL meccsekről kéne pár infó! Elsősorban a Dniprot és a Ludogoretset néztem ki, de szívesen meghallgatom további tippjeidet, észrevételeidet! Köszi

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!