<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Dögunalmas Loki-meccset várunk

A Debrecen a BATE Boriszovot fogadja a Bajnokok Ligájában. Eddig egyik csapat sem mutatott semmit a szezonban, a továbbjutás is inkább a második mérkőzésen dől majd el. Kevés gólra van kilátás.
Bajnokok Ligája, selejtező
Debrecen – BATE
Kedd, 20:30 óra

Négy tétmérkőzést játszott eddig a mostani szezonban a DVSC és mindössze egyet tudott ezekből megnyerni. A Szuperkupát tizenegyesekkel bukta el az Újpest ellen, a Cliftonville-t pedig csak otthon tudta legyőzni a Kondás-csapat. Akkor is csak emberelőnyben. A Nyíregyháza ellen megint csak döntetlen jött a bajnoki nyitányon. Ez a vérszegény teljesítmény borzasztóan kevés lesz a BATE ellen a BL-párharcban. Márpedig egyelőre nem látszik, milyen focit akar játszani a Loki. A Sidibe-Seydi-Tisza támadótrióból általában csak kettő játszik, de közülük egyik sem üti meg az európai mércét. Esetleg Volas ugorhat még be. Egy jó Szakály nagyon kell a csapatba, de egyedül ő sem képes sokra. Legalább a védelem úgy-ahogy rendben van, még ha a Nyíregyháza ellen be is kapott a gárda egy találatot.

Ez utóbbi a BATE esetében is igaz. A fehérorosz bajnokság már javában tart és 18 forduló után mindössze tíz egység áll a bekapott oldalon. A Boriszov mindössze egyszer kapott ki a szezonban, de ez még így is csak a második helyre elegendő jelenleg. A csapat BL-csoportkörbe való, a Skenderbeu-t mégis igen nehezen sikerült kiejteni. Mindössze idegenben lőtt góllal sikerült. A Debrecen ellen biztosan nem fogja megerőltetni magát a gárda. A BATE-nek most bőven elég, hogy ne kapjon gólt és esetleg találjon egyet. Nagyon nem valószínű, hogy fejjel rohan majd a csapat a falnak, sokkal valószínűbb, hogy a visszavágón dől majd el a párharc. Dmitrij Lihtarovics sérült, így ő nem lesz bevethető.

Tipp

Debrecen – BATE, 2.5 gól alatt (1.55)

Nem könnyű a sorsolás a Debrecennek és szorítunk a magyar sikerért, de szerintünk nem most fogja elkápráztatni a szurkolókat sem a Loki, sem a BATE. Könnyen gól nélküli döntetlenbe fulladhat a találkozó, de hogy kevés gól lesz, az szinte garantált.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!