<>

 
 
 
Két amerikai teniszrangadó mellett egy Slovan és a Seriff Bajnokok Ligája-ütközetét néztük meg közelebbről.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két tenisz és egy foci

Két amerikai teniszrangadó mellett egy Slovan és a Seriff Bajnokok Ligája-ütközetét néztük meg közelebbről.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

007. Christina McHale-Sloane Stephens, 2 (1,47) - női tenisz, Washington, 19:45

A világranglista 50. és 22. mérkőzése az 1. fordulóban. Két kemény pályás amerikai csatázik, McHale az idősebb, de kevésbé erőteljes és tehetséges, egy gyenge év után az idén próbál kapaszkodni. Salakon egészen tűrhetően szerepelt, kemény pályán egy diadal Acapulcóban vitte a pálmát, egyébként korai vereségek jöttek az utóbbi hetekben füvön. Stephens biztos top10-es játékos lenne, ha megtalálná az egyensúlyt és a kontrollt az amúgy rendkívül agresszív tenisze felett, no meg megingásra hajlamos fejében. Sokkal tehetségesebb, kemény pályán életveszélyes, formája sem annyira rossz, így próbálunk benne bízni.

013. Carla Suárez-Navarra-Monica Puig, 1 (1,41) - női tenisz, Stanford, 20:00

A világranglista-16. és 71. mérkőzése. Talán meglepő, hogy Suárez-Navarro ennyire jó helyen áll, de immár második éve fut kiváló szezont. Elsősorban salakos, de az utóbbi időben egyre veszélyesebb kemény pályán is. A Roland Garroson a nyolc közé jutott, azóta túl sok sikere nem volt, ám a borításon így is 13-7-es mérleggel bír. Puig szintén inkább salakos, sokkal kevesebb rutinnal és egy igazi nagy meneteléssel, Strasbourgban nem talált legyőzőre. Azóta öt mérkőzésen égy vereséget szenvedett és kemény pályán sem valami acélos 4-5-ös mérleggel áll 2014-ben, így bajban lehet a spanyol lány ellen.

107. Slovan-Seriff, a Seriff gólt szerez (1,60) - BL-selejtező, 20:15

A szlovák bajnok fogadja a moldovait a 3. forduló első felvonásán. A Slovan élén új edző áll, a címvédő csapat ereje nagyjából a magyart képviseli, nem valami erős. A walesi TNS ellen ugyan a továbbjutás sikerült, de a jó játék nagyon nem működött, a gólszerzéssel akadnak gondok. A Seriffben évről évre több a légiós, és egyre erősebb a keret, az idén már ott tartunk, hogy utolérte például a szlovák szintet. Bár a csapatról keveset tudni, a montenegrói Szutjeszkát simán kivégezte, és nem lennénk meglepődve, ha Pozsonyból is egy ponttal legalább távozna. Mivel erre a Tippmixen nem fogadhatunk, így marad a gól a vendégektől.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!