<>

 
 
 
A belga és a görög ezüstérmes csap össze a Liége-Panathinaikosz párharcban a BL-selejtezők során, az első meccsen pedig nem várható sok gól.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.74

Gólszegény belga-görög párharc várható

A belga és a görög ezüstérmes csap össze a Liége-Panathinaikosz párharcban a BL-selejtezők során, az első meccsen pedig nem várható sok gól.
BL-selejtező
Standard Liege - Panathinaikosz
Szerda, 20:00 óra

A Liege tavaly a belga bajnokság ezüstérmét zsebelte végül be, végül 2 ponttal maradt le az aranyról. Ez csalódásnak is mondható, hiszen az alapszakaszt megnyerték és 5 pont előnyük volt a rájátszás megkezdésekor riválisukkal szemben... A csapatot ennek ellenére továbbra is az izraeli Luzon irányíthatja, viszont a tavalyi keretből 11 játékos távozott, köztük fontos védő és középpályások, továbbá tavalyi házi gólkirályuk is. A támadósorba érkezett a Celtictől 1.5 millióért Watt akitől sokat várnak, illetve további 12 játékos is csatlakozott a kerethez, többek közt az Újpest csapatából hárman! Rendesen felforgatták tehát nyáron az együttest, a felkészülés viszont nem sikerült rosszul (0-0 az Aalborg ellen, 2-1-es siker a PAOK ellen és 1-1 a St. Étienne gárdájával). A bajnoki rajt is jól sikerült, hiszen simán verték 3-0-ra a Charleroi csapatát.

Tipp: Standard Liege - Panathinaikosz, 2.5 gól alatt (1.74) - Tippmix

A vendég Panathinaikosz túlélni látszik a görög futballt érintő válságot és idén ismét csatlakozhat a BL mezőnyéhez, miután az Olympiakosz mögött megszerezte a 2. helyet tavaly a görög pontvadászatban. Távozott a nyáron kezdő kapusuk és egy fontos középpályásuk, viszont a csapat magját sikerült egyben tartani, maradt a keretben a svéd Berg, a portugál Zeca, a holland da Silva és a védelemben a masszív görög bekkek. A keret változatlansága ellenére a felkészülés során akadtak gondjaik: a Gdansk 4-0-ra ütötte ki őket, emellett 3 győzelmet arattak.

Egyértelműen a hazaiak ellen szól, hogy keretüket igencsak felforgatták nyáron, ezzel szemben a görög ellenfél stabil maradt minden tekintetben. A Charleroi ellen nem jöttek ki az összeszokatlanságból általában adódó hibák, de egy BL-selejtező már más tészta lehet. Kérdés ugyanakkor, hogy ez a Pana-keret mire lesz elég nemzetközi szinten? Az első meccsen még igazából sötétben kellene tapogatóznunk annak érdekében, hogy végeredményre tudjuk tippelni, így inkább maradnak a gólok: sem a Standard, sem pedig a Panathinaikosz nem a gólzáporos meccseiről híres, ráadásul az első meccsen mindkét csapattól inkább óvatos és taktikus játék várható, így szerintünk az under tippben 1,70 körüli oddson lehet érték!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!