<>

 
 
 
Szerdán is lehet találni kövér oddsokat, a BL-selejtezőkben a Dinamo Zágreb győzhet, míg a Legia-Celtic párharc első felvonása óvatosan indulhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Dinamo-siker és félidei döntetlen

Szerdán is lehet találni kövér oddsokat, a BL-selejtezőkben a Dinamo Zágreb győzhet, míg a Legia-Celtic párharc első felvonása óvatosan indulhat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

191. Aalborg - Dinamo Zagreb, 2 (2.57) - BL-selejtező, 20:15

A dán bajnok fogadja a horvátot a 3. forduló első mérkőzésén. Az Aalborg meglepetésre nyerte meg a bajnokságot, de a Köbenhavn kínlódásával és a Midtjylland kifulladásával megérdemelte. A nagy gond, hogy a múlt szezon négy kulcsembere, Würtz, Ahlmann, Kusk és Thomsen mind hiányzik, ráadásul a csapatnak nincs európai kupatapasztalata. Nem úgy a szinte örökös horvát első Dinamónak, amely megjárta a BL-főtáblát nemrég és a selejtezőben mindig sokáig jut. Ezúttal sok új játékost épít be, de talán erősödött, és egyelőre simán veszi az akadályokat. A védelme sebezhető, de addig nincs gond, míg támadásban úgy megy, mint a hétvégén, amikor 1-3-ról győzött. Szerintünk 2-es.

197. Legia Varsó - Celtic, 1.félidő eredménye X (1.93) - BL-selejtező, 20:45

Óvatos, taktikus első meccset hozhat a lengyel és a skót bajnok összecsapása. A Legia az előző körben az első meccsen csak 1-1-t játszott otthon a St. Patricks csapatával, ám a visszavágón hengerelni tudott és nyert 5-0-ra. A Celtic szintén nem vitte túlzásba az előző forduló első meccsén az izlandi KR ellen: a helyzetei megvoltak, de a befejezésnél egy alkalomtól eltekintve pontatlanok voltak. Mindkét gárda képes masszív védekezést bemutatni, a lengyeleknek fontos lenne kapott gól nélkül zárni a meccset, a Celtic pedig (még) nincs góllövési kényszerben. Akár még jöhet is a félidei remi!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!