<>

 
 
 
A Rijeka a Ferencváros kettős győzelemmel verte, nem hinnénk, hogy a feröeri harmadik ellen nagyon megizzadna.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Fradi-verő ezúttal is parádézhat

A Rijeka a Ferencváros kettős győzelemmel verte, nem hinnénk, hogy a feröeri harmadik ellen nagyon megizzadna.
Európa-liga-selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés
Víkingur-Rijeka, csütörtök 20:00 óra

A Víkingurról keveset tudunk. Tavaly hatodik lett a bajnokságban, a kupával jutott ki Európába. Ebben a szezonban is inkább a középmezőnyhöz tartozik, hiszen a 7. helyezett alig hat pontra van tőle, ám a harmadik hétre. Hazai pályán nem sok vizet zavar, 3-2-2-es mérleggel és 11-5-ös gólaránnyal. Meglepetésre két kört is ment az Európa-ligában, igaz előbb egy lett középcsapatot, majd a szebb napokat látott, norvég másodosztályra koncentráló Tromsöt verte ki.

Víkingur-Rijeka, 2, európai hendikep -1 (1,65)

A Rijekát nemrég vásárolta fel egy olasz milliárdos, aki azóta alaposan megerősítette a keretet, célja az egyeduralkodó Dinamo Zagreb hatalmának megtörése. Az első komolyan vett szezonban mindez nem jött össze, de azóta tovább folyik az építkezés, újabb igazolások érkeztek, a vezetőedző pedig szeretne Európa-liga-főtáblát. Ennek megfelelően a Ferencváros ellen is kiválóan szerepelt, otthon lövés sem érte a kapuját, idegenben pedig már egy félidő alatt lerendezett mindent.

Ha a Ferencváros ellen ilyen simán ment a horvátoknak, akkor a feröeri harmadik ellen még inkább könnyű lehet. Otthon nem is erősek, így már az első mérkőzésen eldőlhet minden. Az odds esik is rendesen, adott a motiváció is, hiszen az El-főtábla kitűzött cél. Szerintünk hendivel is nyer a Rijeka, csak az akaraton múlik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!