<>

 
 
 
Az ír pontvadászat 22. fordulójában a két leggyengébb védelemmel rendelkező csapat csatázik a három pontért, így tippünk sem meglepő a Drogheda-UCD meccsre!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Két borzalmas védelem ha találkozik...

Az ír pontvadászat 22. fordulójában a két leggyengébb védelemmel rendelkező csapat csatázik a három pontért, így tippünk sem meglepő a Drogheda-UCD meccsre!
Ír bajnokság
Drogheda - UC Dublin
Péntek, 20:45 óra

A Drogheda 21 fordulót követően 21 ponttal a tabella 8. helyén szerénykedik, melyet nagyban köszönhet annak a ténynek, hogy nemrég zsinórban 6 bajnokiját bukta el a társaság. Jött is az edzőcsere, amely talán a Shamrock elleni meccsen hozta meg leginkább gyümölcsét, ugyanis a mélyponton lévő gárda 1-0-ra nyerni tudott a Rovers otthonában, óriási meglepetést okozva ezzel. Otthon szerény 3-1-6 mérleget tud felmutatni, góljainak kicsit több mint felét (13) otthon szerzi, ellenben a 10 hazai derbijén kapott 20 találat kicsit sok. Védelme tehát borzalmas, de otthon legalább támadósora veszélyes.

A vendég UC Dublin a 10. helyen áll 17 pontjával, melyből idegenben mindössze ötöt szerzett és a vendégként összehozott 12:25-ös gólaránya sem túlzottan biztató. A tavaly elért 9. hely után komoly erősítés nem volt, így nem meglepő hogy idén is a kiesés elől menekül az együttes. Borzalmas formában várja ezt a fordulót: legutóbbi 5 bajnokijából négyet elveszítette, legutóbb a Derry nyert náluk 6-1 arányban.

Tipp: Drogheda - UC Dublin, 2.5 gól felett (1.60)

Mindkét oldalon borzalmas védelem tapasztalható ebben a szezonban is: a Drogheda 50 kapott gólja 21 meccs alatt messze a leggyengébb a ligában, bár nem sokkal marad el tőle a vendég együttes 45 kapott találattal. Az over/under tabellát a Drogheda egyébként vezet: 20 meccséből 13 hozott legalább 3 gólt, átlagban 3.7 gólos meccseket vívnak, míg a Dublinra főként idegenben jellemzőek az overes meccsek, útjaik során átlagosan 3.7 gólt láthatnak meccsenként a nézők. Idén májusban fordított felállásban 2-1 arányban nyert a UCD és ezúttal is jó esélyt látunk egy gólzáporos, vagy legalább 3 találatos meccsre!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!