<>

 
 
 
A hazai bajnokság első körében a Puskás Akadémia és a Pécs is vereséggel rajtolt, szerintünk most a felcsútiak bezsebelhetik a három pontot!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.02

Javíthat az Akadémia a Pécs ellen

A hazai bajnokság első körében a Puskás Akadémia és a Pécs is vereséggel rajtolt, szerintünk most a felcsútiak bezsebelhetik a három pontot!
NB I.
Puskás Akadémia - Pécs
Péntek, 19:00 óra

A tavalyi szezon egyik újonca kivívta a bennmaradást az élvonalban. Végül csak a 14. pozícióban zárt Benczés Miklós legénysége, ugyanakkor ahhoz tényleg erős volt a keret, hogy kiesési gondja legyen a felcsúti együttesnek. A nyári szünetben tovább izmosodott a gárda, lássuk, hogy kikkel: Baracskai, Danilovics, Gohér, Harsányi, Hudák, Károly Bálint, Lencse, Kelic, Papp Máté, Tar Zsolt, Tóth II Balázs, Vachtler. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Farkas, Bertus, Gallardo és Szekeres távozott, akkor megállapíthatjuk, hogy jól jött ki az átigazolási szezonból a társulat. A nyitófordulóban Diósgyőrbe látogattak Lencséék, és bizony az első játékrészben jobban is futballoztak ellenfelüknél a vendégek. A fordulást követően viszont hátrányba kerültek Hajduchék, és a kinyíló felcsúti együttest lekontrázta a DVTK. A hajrában sikerült a szépítés, de a pontszerzés elmaradt. Összességében nem mentek rosszul Denkovicsék, voltak biztató jelek a játékukban.

A Pécs gyengült a nyáron, és Véber György személyében új szakvezető vette át az irányítást a gárdánál. A távozók között szerepel a tavalyi házi gólkirály Koller, de Fodor, Zsdrál, Városi és Perics is új munkaadó után nézett. Az érkezési oldalon eddig a legnagyobb bemondás Pölöskey végleges megszerzése szerepel, rajta kívül Heffler jött. A baranyaiak tárgyalnak még Lázokkal, ám egyelőre nincs megállapodás. A tavalyi kiírás egyik meglepetéscsapata volt a piros-fekete alakulat. A megfiatalított brigád a 7. helyre futott be, ám a remek szereplést beárnyékolta a pénzügyi probléma... A tulajdonos bejelentette távozását, aztán a szakmai stábbal és néhány futballistával is megromlott a tulaj viszonya. A nyitányon a Pécs az MTK fogadta, és bizony a fővárosiak okos játékkal verték a piros-feketéket. Kantáék 4-0-ra tömték ki Gőczééket... Nem igazán jó előjel a mai ütközet előtt...

Tipp: Puskás Akadémia - Pécs, 1 (2.02) - Tippmix

Azt gondoljuk, hogy jelenlegi formájában a Puskás jobb csapat ellenfelénél. A felcsútiak kerete erős, és hazai pályán ezt érvényre is juttatják. A pécsiekre nehéz szezon vár - ma pont nélkül maradnak. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!