<>

 
 
 
Az orosz bajnok CSZKA moszkvai derbin kezdhet be, az Arsenal az Emirates-kupán, míg a Slovacko a cseh ligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: CSZKA, Arsenal, Slovacko

Az orosz bajnok CSZKA moszkvai derbin kezdhet be, az Arsenal az Emirates-kupán, míg a Slovacko a cseh ligában.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

119. CSZKA Moszkva-Torpedo Moszkva, 1 (1,41) - orosz bajnokság, 19:30

A bajnok fogadja az újoncot az 1. fordulóban. A CSZKA megvédte címét, és az egész keret egyben maradt, így Doubmiától kezdve Tosicson át Musáig, no meg Dzagojevig fantasztikus támadósor alakult. Évek óta együtt játszik a keret, mindez a szezon elején nagy előny lehet, a barátságos meccseket simán hozta, a Szuperkupán pedig esélyt sem adott a Rosztovnak. Otthon 13-1-1-es mérleggel a legjobb volt. A Torpedo osztályozóval jutott fel, idegenben 7-5-6-os mérleggel hozta az élmezőny szintjét. A vezetőedző frissen távozott, anyagi gondokkal is küzd, stadionja sincs a fővárosban, és elvesztette három kulcsemberét. Akad néhány igazolás, de kiesőjelölt. Egyértelmű hazainak tűnik, hendivel is lenne mit tenni rá.

139. Arsenal-Benfica, 1 (1,78) - Emirates-kupa, 17:20

Az angol 4. fogadja a portugál bajnokot barátságos mérkőzésen az Emiratesben. Az Arsenal tovább erősített, Sánchez, Chambers, Debuchy és Ospina mélyítette a bőséges keretet, míg fontos távozó nem volt. Bajnokesélyes lehet. A Benfica simán lett bajnok, de az El-döntőt megint elbukta. Alapembereit engedte el, így Markovics, Garay, Rodrigo, Oblak és Siquera távozott. Rengeteg az ismeretlen faktor egy ilyen szezon előtti felkészülési tornán, de mi úgy látjuk, hogy az Arsenal akárhogy variálja csapatát, erősebb és jobb, mint a Benfica, amely még nyalogatja sebeit és minőségben amúgy sem üti meg az Ágyúsok szintjét. A hazait megpróbálnánk egy óvatos téttel.

157. Slovacko-Bohemians, 1 (1,65) - cseh bajnokság, 17:00

A múlt szezonbeli 6. fogadja a 14. helyezettet a 2. fordulóban. A Slovacko egy egészen ütős középcsapat, hazai pályán 8-2-5-ös mérleggel tűrhetően zárt, nem engedte el alapembereit, így például házi gólkirálya és legjobb középpályása is maradt. Az idény első meccsén pechesen kapott ki a Slavia Prahától. A Bohemians egy tradicionális klub, amely azonban tavasszal éppen maradt benn, egy ponton múlott. A szezonnyitón megszorította a bajnok Sparta Prahát, de nem esélye nem sok volt így sem. Idegenben 2-3-10-es mérleggel nem sok vizet zavart, és mi úgy érezzük, most sem fog. 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!