<>

 
 
 
A CSZKA Moszkva életveszélyes kerete együtt maradt a nyáron, az újonc Torpedo viszont küzdelmes idény elé néz.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bajban az újonc, bekezdhet a CSZKA!

A CSZKA Moszkva életveszélyes kerete együtt maradt a nyáron, az újonc Torpedo viszont küzdelmes idény elé néz.
Orosz bajnokság, 1. forduló
CSZKA Moszkva-Torpedo Moszkva
szombat 19:30 óra

A bajnok fogadja az újoncot az 1. fordulóban. A CSZKA hatalmas hosszú hajrával, az utolsó 10 bajnokiját megnyerve védte meg címét. Otthon 13-1-1-es mérleggel a legjobb volt. A keret egyben maradt, így Doubmiától kezdve Tosicson át Musáig, no meg Dzagojevig fantasztikus támadósor rohamoz ismét. A védelme adja az orosz válogatott magját, így itt sem lehet gond. Évek óta együtt játszik a keret, mindez a szezon elején nagy előny lehet. A barátságos meccseket simán hozta, a Szuperkupán pedig esélyt sem adott a Rosztovnak, 3-1-re győzött.

CSZKA Moszkva-Torpedo Moszkva, 1, ázsiai hendikep -1 (1,65)

A Torpedo 3. helyen zárta az alapszakaszt a másodosztályban, majd osztályozóval jutott fel. Védelme volt az erőssége, a legkevesebb gólt kapta a ligában. Idegenben 7-5-6-os mérleggel hozta az élmezőny szintjét. A vezetőedző frissen távozott, anyagi gondokkal is küzd, stadionja sincs a fővárosban, így utazni kényszerül. Három alapembere elment a nyáron, és ugyan akad néhány igazolás, de papíron nem más jelenleg, mint kiesőjelölt.

A minőségi különbség nyilvánvaló, a szezonrajt pedig egyértelműen a CSZKA-nak kedvez, amely nem elég, hogy túl van már egy tétmeccsen, de sokkal inkább összeszokott, egységes. A bajnok otthon kegyetlen erős, a Torpedo aligha ússza meg. Hendivel ajánljuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!