<>

 
 
 
A Manchester United elérhet valamit a Real Madrid ellen az Egyesült Államokban, de akad egy belga tippünk is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 3,15-ös odds a Real-MU-ra!

A Manchester United elérhet valamit a Real Madrid ellen az Egyesült Államokban, de akad egy belga tippünk is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

141. Real Madrid-Manchester United, 2 (3,15) - Nemzetközi Bajnokok Kupája, 22:06

A spanyol bronzérmes fogadja az angol 7. helyezettet Michigan államban, várhatóan 110 ezer néző előtt. A Real Madrid eddig visszafogott amerikai túráján, ami nem csoda, a vb miatt a kulcsemberei zöme későn csatlakozott a munkába és a kerethez, így az Intertől büntetőkkel, a Romától 90 perc alatt kapott ki. Persze ráér, a spanyol bajnokság csak augusztus 13-án rajtol. A Manchester United viszont egyelőre szárnyal Louis van Gaallal, a pokolian nehéz munkát végeztet fiaival, új módszereket vet (videós megfigyelőrendszer), fegyelmet követel. A Los Angeles Galaxynak így hetet rúgott, a Romát is legyűrte, majd az Inter ugyan bekkelt, de büntetőkkel elvérzett. A királyiak egy erősebb kezdővel állhatnak fel, viszont akkor is úgy érezzük, hogy az angolokban több lehet a fantázia, előbb járnak a munkában, a legjobb játékosok már egy ideje edzenek, és ilyen oddsért nyerhetnek is. Persze tartsuk észben, hogy barátságos meccs, így a téttel óvatosan.

173. Charleroi-Westerlo, 1 (2,30) - belga bajnokság, 20:00

A múlt szezonbeli 10. fogadja a másodosztály bajnokát. A Charleroi megjárta az El-ért folyó rájátszást, kevésen múlott. A keret a nyáron együtt maradt, sőt erősödött is, nagyjából a középmezőnyt megint tudja hozni. A bajnokságot az egyik bajnokesélyesnek számító Standard Liege elleni 3-0-s vereséggel kezdte. A Westerlo hatalmas hajrával lett első, idegenben a 10-3-4-es mérlegnél viszont volt jobb. Akadt néhány érkező, amivel bennmaradhat, de az első fordulóban aratott győzelméhez a szerencse is kellett a Lokeren ellen. Két hasonló erejű csapat találkozik, és bármennyire ellentétesen sikerült a múlt hét, nekünk a hazaiak azok, akik erősebbek és meggyőzőbbek. Őket választjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!