<>

 
 
 
Az újoncnak pokolian nehéz dolga lesz a bajnokságban - és ez alól a mai nap sem kivétel. Szerintünk nyer a Vidi, méghozzá legalább kettővel!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.10

Felfalja a Vidi az újoncot!

Az újoncnak pokolian nehéz dolga lesz a bajnokságban - és ez alól a mai nap sem kivétel. Szerintünk nyer a Vidi, méghozzá legalább kettővel!
NB I.
Videoton - Dunaújváros
Szombat, 16:30 óra

A Vidi nagy változásokon ment keresztül a nyáron, Gomes mestert Joan Milan Carillo váltotta a padon. A keretben is volt mozgás, még a héten is távoztak légiósok, ugyanakkor szerintünk nem gyengült a fehérváriak kerete. A rajt parádésra sikeredett, a Lombardot emberhátrányban verték Juhászék simán 3-0-ra. Kovács István, a társulat fiatal irányítója kapta a pirosat, így vele nem kalkulálhat a szakmai stáb a megyei rangadón.

A másodosztály második helyezettje hosszú idő után tért vissza a legmagasabb ligába. A dunaújvárosiak a nyáron igyekezték megerősíteni keretüket, ám igazán nagy neveket nem sikerült a gárdához csábítani. A nyitómeccsen a piros-fehérek bár sokáig tartották magukat emberhátrányban, végül sima zakóba szaladtak bele (3-0). Dobos Barna sportigazgató a klub honlapján arról beszélt a mérkőzés apropóján, hogy a fehérvári alakulat a találkozó esélyese, ennek ellenére nem feltartott kézzel mennek ki játékosai a Sóstói Stadionba. A szakember munkáját nehezíti, hogy Villámot az első fordulóban, a Kispest elleni kiadós vereségen kiállították, így a bekk nem léphet pályára. Rajta kívül még Muscat, Thiago és Lázár is sérüléssel bajlódik.

Főtipp

Videoton - Dunaújváros, (0-1) 1 (2.10)

Főtipp

Videoton - Dunaújváros, nem szerez gólt mindkét csapat (1.40)

Azt gondoljuk, hogy a két csapat közül egyértelműen a fehérvári az erősebb, és ezt Nikolicsék a pályán is bebizonyítják. Kettővel győzhetnek a piros-kékek, és nem lepődnénk meg különösebben, ha a vendégek nem találnának be...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!