<>

 
 
 
Sztártipp rovatunkban ezúttal az egykori ferencvárosi kedvencet, a 14-szeres magyar válogatott Nyilas Eleket kértük fel a hétvégi NB I-es mérkőzések esélylatolgatására.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hisz csapatában a ferencvárosi kedvenc

Sztártipp rovatunkban ezúttal az egykori ferencvárosi kedvencet, a 14-szeres magyar válogatott Nyilas Eleket kértük fel a hétvégi NB I-es mérkőzések esélylatolgatására.
Videoton – Dunaújváros, 1

Minden tiszteletem a Dunaújvárosé, remek szerepléssel vívták ki az élvonalbeli tagságot, irigylésre méltó munka folyik a Fejér megyei alakulatnál. Ettől függetlenül a Vidinél jóval előrébb tartanak, így ha nem is könnyed, de székesfehérvári sikert várok.

Nyíregyháza – Paks, X

Itt is szoros meccsre van kilátás, a Nyíregyházát még biztosan hajtja az újonc lelkesedése, a Paksot pedig a Győr elleni bravúros győzelem alighanem kellő önbizalommal ruházta fel. Lesznek gólok a mérkőzésen, de egyenlő eloszlásban, döntetlent mondok.

Kecskemét – Haladás, X

Két hasonló képességű csapat, ráadásul mindketten vereséggel kezdték meg az idei szereplést. A Kecskemét a második félidőben már dominált a Fradi ellen és a Haladás is a hajráig tartotta magát az Újpesttel szemben, úgyhogy egymással is nagy csatát fognak vívni, nem lepődnék meg, ha megosztozkodnának a pontokon.

Pápa – Ferencváros, 2

A Ferencváros az első félidőben ragyogó játékkal rukkolt elő Kecskeméten, a második játékrészre azonban túlzottan megnyugodtak a zöld-fehérek. A Pápa ismeretlen a számomra, nagy volt a játékos mozgás a csapat háza táján, így kérdés, hogy az új keret mire lesz képes idén. A Fradit mindenesetre összeszedettebbnek és taktikusabbnak látom, újra nyerni fognak idegenben.

Győr – Honvéd, 1

A rossz rajt ellenére a Győr remek játékosokból áll, és nem hiszem, hogy beragadnának az első fordulókban. Bár a Honvéd győzelemmel nyitott, az ETO Parkban nem terem babér a kispestieknek.

Újpest – Diósgyőr, X

Az első fordulóban aratott siker után mindkét együttes magabiztosan várhatja a rangadót, bár a diósgyőriek Európa-ligában kapott pofonja még benne lehet a fejekben. Ettől függetlenül nem fognak kikapni a Szusza Ferenc Stadionban, itt is döntetlen a tippem.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!