<>

 
 
 
A Texas-Houston baseball meccsen az éjszaka során hendikepes hazai sikerrel kalkulálunk, és bízunk benne, hogy a Rangers nem tréfál meg minket...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Hendis Texas-sikert várunk

Az egymás elleni széria harmadik meccsére készül a Houston Astros és a Texas Rangers csapata. Az első két meccsen Rangers siker született, és reményeink szerint a harmadik találkozón is legalább két ponttal diadalmaskodik majd a hazai alakulat az arlingtoni Rangers Ballparkban!
MLB, alapszakasz
Texas Rangers - Houston Astros
Csütörtök, 02:05 óra

A Texas idén is az Amerikai Liga Nyugati csoportjának favoritja, és ehhez méltóan teljesít eddig: 73 győzelemmel és 53 vereséggel vezeti a csoportot, de várhatóan hatalmas harcot kell majd vívnia a csoportelsőségért a rivális Oakland együttesével, amely mindössze egy hajszállal van mögöttük - ráadásul az Athletics egy meccsel kevesebbet is játszott... Ron Washington együttesétől természetese elvárás a playoff, a szurkolók ugyanis (bármennyire is esélyes minden esztendőben a Rangers) még nem láthatták kedvenceiket a World Series trófeával ünnepelni... Saját közönség előtt, az arlingtoni Rangers Ballparkban sem szerepel idén rosszul a társaság, bár lenne mit javítani a 37-27 hazai mérlegen. A gárda offenzív játékát a Beltre-Andrus páros viszi előre, míg a dobók közül Holland és Darvish is remekel eddig! Hazai oldalon pár dobón kívül mindössze Lance Berkman (27 futás, 6 hazafutás, 31 RBI, .254-es átlag) sérült, az ő visszatérése a hírek szerint még augusztusban várható!

A mai meccsen várhatóan Washington mester azt a Derek Holland-t küldi majd kezdőként a dobódombra, aki eddig 9 sikert hozott már a gárdának, és a 168 inning alatt produkált 2.95-ös ERA mutatója is egészen kiválónak mondható. A Houston ütői ellen idén eddig felemásan teljesített: 22 ütéshez állás alkalmával 6 ütést és 3 futást értek el ellene, Chris Carter pedig hazafutással büszkélkedhet ellene!

Tippünk:
Texas Rangers - Houston Astros, Ázsiai hendikep -1.5 run 1 (1.70) - Fogadj erre a Betclicken!

A vendég Houston Astros idén sem tartozik az élcsapatok közé, és csak a legelvetemültebb drukkerek várták őket a rájátszásba, de az ő vágyaik idén is kielégítetlenek maradnak minden bizonnyal. A gárda nemhogy a Texas-Oakland kettőssel, de még a Seattle-Angels párossal sem tudja felvenni a versenyt a csoportban, így nagy valószínűséggel az utolsó helyen zárnak majd. Eddig 41-84 mérleget dolgoztak össze, a védelmük pedig 666 pontot adományozott eddig az ellenfeleknek, mely messze a leggyengébb védelemről tanúskodik a ligában... Meglepő módon azonban nem az övék a liga leggyengébb idegenbeli mutatója: 22-41 idegenbeli mérlegüknél a Chicago White Sox gyengébbet tud felmutatni, de szó mi szó: a Houston útjai sem túl sikeresek idén... A csapatból a mai meccsen minden bizonnyal hiányzik majd sérülés miatt Corporan (elkapó, 16 futás, 7 hazafutás, 17 RBI, .245 átlag) és Martinez (középső outfielder, 24 futás, 7 hazafutás, 36 RBI, .256 átlag), az ő visszatérésük csak szeptemberben valószínű.

A mai találkozón a Houston azzal az Erik Bedard-al kezd majd a dobódombon, aki idén nem remekel: 3 győzelem mellett immáron kilencszer szenvedett vereséget az ő irányításával a Houston, és a 4.49-es ERA mutatója sem épp a legszebb. Bedard utoljára az Oakland otthonában lépett kezdőként pályára, ahol 4.2 inning alatt 7 ütést és 5 futást értek el ellene, így lecserélték. A Texas-játékosok ellen idén már 80 alkalommal nézett farkasszemet, ez idő alatt pedig 17 ütést és 9 futást értek el ellene.

Dobók

Derek Holland (TEX)

9 győzelem, 6 vereség 168 lejátszott inning 61 futás, 157 strikeout 2.95 ERA

Erik Bedard (HOU)

3 győzelem, 9 vereség 120.1 lejátszott inning 65 futás, 110 strikeout 4.49 ERA

Mivel a két együttes egyazon csoportban küzd az alapszakasz során, így meglehetősen sokszor mérik össze erejüket évről évre. Az idei szezonban már 15 alkalommal mérkőztek meg, melyből 13-t a Rangers nyert meg, ebből a 13-ból pedig 9-szer kettő vagy annál több ponttal nyert a Texas. Bedard márciusban 3 inninget játszott a Texas ellen (pontot nem értek el ellene), májusban 5 inninget (2 futás), júliusban 6 inninget (5 futás), augusztusban pedig szintén 6 inninget (3 futás) játszott a Texas csapata ellen. Derek Holland augusztusban játszott a Houston csapata ellen, és 6 inning alatt 3 futást értek el ellene, az a mérkőzés egyébként 5-4-es Texas sikerrel zárult.

Az egymás elleni széria harmadik meccsére készülnek a csapatok, két olyan csapat, amely kiválóan ismeri egymást, így nehezen tudnak egymásnak meglepetést okozni. Ugyanakkor az egymás elleni mérleg az idei esztendőben kiválóan mutatja az erőviszonyokat, és ennek felborulását ezen a meccsen sem várjuk, így legalább 2 pontos hazai sikerrel kalkulálunk!

 
 
  • 5jaja102013augusztus22.12:43ÚjVálasz

    Már miért nem lehetne, én ott fogadok.
    Sport menü, Baseball MLB játékpiac ütőn megtalálod

     
  • 4vasero2013augusztus21.22:33ÚjVálasz
    Idézet: norbi
    Bet365-ön miért nem lehet MLB-re fogadni?
    ...

    Baseball/MLB szerda-piacok alatt kipipálsz valamit/szelvény létrehozása/és ott megtalálod.

     
  • 3eglerandrew2013augusztus21.22:12ÚjVálasz

    Mindkét említett fogadóirodánál van lehetőség baseball események megfogadására! ;)

     
  • 2dodo10102013augusztus21.22:08ÚjVálasz
    Idézet: norbi
    Bet365-ön miért nem lehet MLB-re fogadni?
    ...

    A Betclicen lehet!

     
  • 1norbi2013augusztus21.19:09ÚjVálasz

    Bet365-ön miért nem lehet MLB-re fogadni?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!