<>

 
 
 
Tommy Robredót Cincinnatiben másodjára sikerrel verettük a múlt héten, most Winston-Salemben Gael Monfils babrálhat ki vele.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Monfils dinamikus és motivált - nyer?

Tommy Robredót Cincinnatiben másodjára sikerrel verettük a múlt héten, most Winston-Salemben Gael Monfils babrálhat ki vele.
Férfi tenisz, Winston-Salem, férfi egyes, 3. forduló
Gael Monfils-Tommy Robredo - csütörtök 01:00 óra

Gael Monfilsról még a nyár elején írtunk, amikor sérüléséből visszatérve óriási formába lendült és hősies mérkőzéseket játszott a Roland Garroson és előtte. Azóta feltűnt füvön, de szokásához híven kihagyta Wimbledont, mielőtt salakon is átlagosat nyújtott júliusban, 6-3-as mérleget összehozva és azért jónevű ellenfelektől kikapva. Az év elején játszott utoljára kemény pályán, amikor tűrhetően teljesített, volt egy elődöntője, egy negyeddöntője és két kört ment az Australian Openen. Az eheti nyitányon egy elvárható, de akkor is rendkívül sima győzelemmel tért vissza a borításra (6:2, 6:2).

Fő tipp: Gael Monfils-Tommy Robredo, 1, -2 játék (1,80-1,92) - 01:00 óra Óvatosabbaknak: Gael Monfils-Tommy Robredo, 1 (1,57-1,67) - 01:00 óra

Robredo világranglista-23., egy igazi veterán, most éppen fénykorát éli. Kőkemény salakos, az idén 20-15-ös mérlegéből 24-10-et itt hozott össze. Csak ATP-tornákon indult és a tavasszal menetelt hosszú fordulókat. Füvön két mérkőzést nyert, ami nem rossz, júliusban voltak váratlan vereségek és megnyert egy versenyt Kitzbühelben. Kemény pályán legszebb éveiben egészen jól teljesített, de az utóbbi időben már csak szenved. Az év elején egy, némileg meglepő győzelmet aratott, majd három vereség jött zsinórban. Cincinnatiben tért vissza a borításra, és az abszolút formán kívüli salakos Thomaz Bellucci ellen óriásit izzadt. Meccslabdát hárított és a végét leszámítva jobban teniszezett a brazil. Ezután pedig szettlabda hárításával, a döntő játszmában pedig brékhátrányból verte Stanislas Wawrinkát, mielőtt esélytelenül verte meg Tomás Berdych. A héten egy nehéz sikerrel indított egy kevésbé ismert francia ellen.

Fogadj erre a Betclicken!

Több érvünk van a meccsen Monfils mellett. Egyrészt, mérkőzéshiánytól szenved a US Open előtt, így fontos számára ez a hét, míg Robredo egész évben sok mérkőzést játszott, így a múlt héten is szerepelt: nincs tehát annyira rászorulva erre a tornára. A franciának nagyobb az arzenálja, több ereje van, képes lehet letolni ellenfelét, ráadásul a nyitányon is ő volt a biztatóbb kettejük közül, ahogy a borítás is neki kedvez. Ezek alapján javasoljuk Monfilst.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!