<>

 
 
 
Luis van Gaal vezetésével remekelt a felkészülési meccseken a Manchester, a nyitófordulóban szerintünk kivégezhetik a Swansea csapatát az Old Traffordon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.86

Manchesteri parádé a nyitányon!

Luis van Gaal érkezése óta mintha kicserélték volna a vörösöket: látványos, attraktív futballt adtak elő Welbeckék a felkészülési időszakban, és szerintünk ma sem okoznak csalódást az Old Trafford népének. Kivégzik a Hattyúkat...
Angol bajnokság
Manchester Utd. - Swansea
Szombat, 13:45 óra

A Manchester tavaly csalódást keltően szerepelt, mindössze a 7. pozícióban zárt, a nagy reményekkel érkezett David Moyes még a szezon vége előtt távozott. A klubnál a nyáron gyorsan intézkedtek, és a hollandokkal vébé-ezüstig jutó Luis van Gaalt szerződtették a padra.

A sajátos, olykor nyers stílusáról is híres stratéga nagy vehemenciával látott neki a munkának. A keretből távozott Evra, Vidic, Bebé, Büttner és Ferdinand. Az érkezési oldalon ugyan csak úgy röpködtek a nevek az elmúlt hónapokban, végül eddig csak Luke Shaw és Ander Herrera tette át a székhelyét Manchester vörös felébe. A szentektől érkezett balbekk egyelőre sérült, visszatérése után viszont alapember lehet.

A felkészülési időszakban parádéztak Rooney-ék! Igazi nagyágyúkat vertek látványos játékkal Fletcherék. A támadójátékra nem lehetett panasz, a háromvédős szisztémát viszont még gyakorolniuk kell a fiúknak: szinte minden meccsen legalább egyszer kapitulált a hátsó alakzat. Van Persie egyelőre nem lesz ott a kezdőben, így jó eséllyel a Rooney-Welbeck páros rohamozza majd a nyitófordulóban a Hattyúk kapuját.

A walesieknél is volt mozgás a nyáron. Távozott a kapus Michel Vorm a Spurs-höz, őt Lukasz Fabianszki váltja majd a gólvonalon. Michu, Ben Davies és Chico Flores ment, érkezett Monterót, Sigurdssont, valamint a Lyontól Bafetimbi Gomis. Problémát jelent, hogy Jordi Amat, Britton és Emnes sérült, velük nem számolhat a szakmai stáb a bajnoki rajton.

A Hattyúk tavaly a középmezőnyben zártak, 11-9-18-as sorukhoz 54-54-es gólarány párosult. A felkészülési időszakban nagyon szeszélyesen szerepeltek, beleszaladtak meglepő pofonokba. Gary Monk vezetésével vág neki a szezonnak a gárda, szerintünk merészebb álmaik nem lehetnek a biztos bennmaradás kivívásánál.

Tipp: Manchester Utd. - Swansea, (0-1) 1 (1.86) - Tippmix

Az egymás elleni mérlegük 5-1-1, januárban azonban nyerni tudtak a fehérek az Old Traffordon. Most viszont szerintünk erre szemernyi esélyük sincs Gomiséknak. Sőt, mi legalább kétgólos hazai sikerrel kalkulálunk. Húzzuk be a hendis H-t!

 
 
  • 2jakal2014augusztus16.16:50ÚjVálasz

    érdekes
    most takaróznak azzal , hogy ferguson is vesztes mérkőzéssel kezdett

     
  • 1Eszter252014augusztus16.16:03ÚjVálasz

    Na, Rókakoma, fejtsd meg a dolgot! Címe: A parádé elmaradt, azaz a manchesteri rejtély.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!