<>

 
 
 
Harminc évvel az első UEFA-kupa-beli fellépése után az OGC Nice-nek más sem jár a fejében, mint hogy a csoportmeccsekben is részt vehessen - immár az Európa-ligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Idegenben is behúzhatja a Nice

Harminc évvel az első UEFA-kupa-beli fellépése után az OGC Nice-nek más sem jár a fejében, mint hogy a csoportmeccsekben is részt vehessen - immár az Európa-ligában.
Európa Liga-selejtező, 4. forduló, 1. mérkőzés
Apollon Limasszol-Nice
Csütörtök, 20:00 óra

A sorsolás jót dobott a nizzaiaknak, a ciprusi bajnokság hatodik helyezettjével találkoznak. Az AEL Limasszol hazája kupagyőzteseként versenghet a nemzetközi porondon.

Csakúgy, mint a nizzai csapat, a Limasszol is évek óta távol marad az európai versengésből. Az Apollon nem igazán kezdte jól a szezont, miután az APOEL ellen 1-0-ra elbukta a hazai szuperkupadöntőt.

Tipp

Apollon Limasszol-Nice, 2 (1.65) - Betclic

Ehhez jött még egy 0-7-es kiadós vereség a Fiorentina ellen egy felkészülési meccsen, miközben a csapatból többen távoztak, és mindössze ketten érkeztek a csapatba.

Így aztán, ha minden igaz, a Nice megszerzi a belépőjét a csoportkörbe, miközben azért óvatosan készülődhetnek a ciprusi csapat ellen, amely ugyan egy csattanós 4-0-s pofonba szaladt bele a Lyonnal szemben, viszont a Rennes ellen hozott egy nyugodt 2-1-et. A nizzaiaknak nem árt az óvatosság a ciprusi ellenfél ellen, főleg, hogy olyan fontos hiányázókra nem számíthatnak, mint például Grégory Puel, Neal Maupay, Kévin Anin, Luigi Bruins vagy Xavier Pentecote.

Az Apollon Limasszol július végén 7-0-ra kapott ki felkészülési meccsen a Fiorentinától.

A rennes-iek elleni győzelem főként a legutóbbi idényben 19 gólt szerző argentin Dar1o Cvitanichnak köszönhető, aki most is hamar elkezdte a gólgyártást. Mindeközben a nizzaiaknak nem árt a éberség, mivel Grégory Puel, Neal Maupay, Kévin Anin, Luigi Bruins és Xavier Pentecote is sérült.

A nizzai csapat mindent megtesz majd, hogy a visszavágó előtt bebiztosítsa magát, és az európai élmezőnyben szerepeljen – a csapatösszeállításokat elnézve simán hozhatja a meccset.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!