<>

 
 
 
Mindenkit sokkolt a hír a múlt héten, amikor az év edzőjének választott Tony Pulis hirtelen faképnél hagyta sikercsapatát, a Crystal Palace-t. Majdnem mindenkit...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyanús: vagyont nyert az edző kirúgásával

Mindenkit sokkolt a hír a múlt héten, amikor az év edzőjének választott Tony Pulis hirtelen faképnél hagyta sikercsapatát, a Crystal Palace-t. Majdnem mindenkit...

A lesajnált és biztos kiesőnek gondolt Crystal Palace az ősszel csak kínlódott a Premier League-ben, ám tavasszal nagy menetelésbe kezdett, zsinórban öt meccset is nyert. Végül nem csak bennmaradt, hanem 9. helyen zárva hatalmas meglepetést okozott. Nem véletlen, hogy az év menedzserének választották Pulist, aki korábban csak a Stoke City kíméletlen focijával szerzett magának hírnevet.

Mindkét fél elégedetten zárta a szezont, és szinte már az új kapujába lépett, mikor robbant a bomba. A szakember egyik pillanatról a másikra felmondott, miután nézetkülönbségek támadtak a nyári átigazolásokkal kapcsolatban.

Senki sem számított erre a fordulatra, de a William Hill fogadóiroda mégis regisztrált egy gyanús tippet. Még 41-szeres oddsért tette meg ugyanis valaki, hogy Pulis lesz a következő menedzser, aki otthagyja a posztját. Egy dél-angliai irodában helyezték el a 150 fontos (60 ezer forint) tétet, amely így 10 ezer fontos (4 millió forint) nyereményt jelentett. A fogadóirodák gyorsan (pontosabban nem elég gyorsan) reagáltak, így az odds zuhanni kezdett, 10 órán belül 2,00 alá.

A történet egyértelműnek tűnik, valaki megtudott valamit a klubhoz vagy az edzőhöz közeli forrásokból, és nem volt rest mindebből pénzt csinálni. A William Hill Expressnek megszólaló képviselője megerősítette, hogy az ismeretlen nyertes nagyon tudhatott valamit, de természetesen a nyereményét megkapja.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!