<>

 
 
 
A Derby az angol másodosztályban idegenben nyerhet, míg a Steaua odahaza szerezhet előnyt a Ludogorec ellen. A rutinos Robredot viszont veretjük kedd este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol kettő, Steaua és tenisz

A Derby az angol másodosztályban idegenben nyerhet, míg a Steaua odahaza szerezhet előnyt a Ludogorec ellen. A rutinos Robredot viszont veretjük kedd este.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

071. Tommy Robredo - Nicolas Mahut, 2 (2.95) - férfi tenisz, Winston Salem, 19:30

A világranglista 18. és 104. mérkőzése a 2. fordulóban. Robredo egy rendkívül rutinos öregróka, akitől bárki tarthat. Technikás, borzasztóan gyors és 32 éves kora ellenére kiválóan tartja magát tartósan a top20-ban. Elsősorban salakos, de kemény pályán is villogott az idén, így Torontóban és Cincinnatiben összesen öt mérkőzést nyert, közte Novak Djokovicsot is hazaküldte. Mahut korábbi top40-es játékos, de már lefelé tart a pályafutása. Füvön érte el legnagyobb sikereit, kemény pályán eddig, ahogy az egész szezonban, nem sokat mutatott. Hatalmasat szervál, amivel okozhat gondot a spanyolnak, és Robredo fél szemmel már a US Openre koncentrálhat. Ezért érhet meg egy próbát a francia.

098. Charlton - Derby County, 2 (2.18) - angol másodosztály, 20:45

A Charlton új menedzserrel, és valamelyest felfrissített játékoskerettel vágott neki a pontvadászatnak. Egy-két alapember elhagyta a The Valley-t, a helyükre ugyan érkeztek focisták, ám egyikük sem számít nagy fogásnak. Az Athletic eddig három tétmeccset vívott: a Ligakupában simán verték a Colchestert (4-0), a bajnokságban pedig a Brentford elleni idegenbeli ikszet a Wigan hazai legyőzése követte.

A Derby tavaly nagyot finiselt, mégsem sikerült megszereznie a csapatnak a 2. pozíciót, a rájátszásban pedig elvérzett. A rutinos menedzser, Steve McClaren az idén is a feljutást kapta feladatul, és a keret nem is rossz. A fehér-feketék is három tétmérkőzést tudtak le eddig: veretlenek, sőt, még gólt sem kapott Lee Grant! A Ligakupában a Carlisle-nél diadalmaskodtak, a bajnokságban pedig a Rotherham-t győzték le saját stadionjukban. A múlt hétvégén a Sheffield Wednesday-nél vizitáltak, és értek el értékes 0-0-át. A Kosok kerete erősebb ráadásul a Charltonnak nagyon nem megy a Derby ellen, így bevállalósak húzzák be a 2-est!

122. Steaua Bukarest-Ludgorec Razgrad, 1 (2.13) BL-selejtező, 20:45

Hogy ki jut be a csoportkörbe ebből a párharcból, az meglehetősen fogós kérdés. Az már viszont egy hajszállal könnyebben eldönthető, hogy ki nyeri meg a párharc első felvonását. A Steaua Bukarest olyan félelmetes formában van, hogy nem lehet kétség afelől: kedd este a románoknak áll a zászló. A csapat a hétvégén 6-0-ra verte a Pandurii-t, legutóbbi négy hazai találkozóját megnyerte, ebből kétszer a BL-ben diadalmaskodott. A Ludgorec ugyan bravúrral kiejtette a Partizant, de legyőzni egyszer sem tudta. A bolgár csapatnak szerintünk még túl nagy falat a BL-csoportköre, inkább az EL-ben tudna vitézkedni. A Steaua viszont egyértelműen oda való, amiért már rögtön most tehet valamit a román bajnok. Bevállalós tipp, de szerintünk jönni fog a hazai.

 
 
  • 1jakal2014augusztus19.12:25ÚjVálasz

    gondolom a napoli másként vélekedik a ludgoerecről
    óvatosságra intelek
    a steua romániában jó csapat de a 6-0 nem árul el semmit inkább csak az , hogy a fogadók megerősítést akartak a hétvégén

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!