<>

 
 
 
A Slovan előnyt szerezhet a nem túl acélos, de a Lokit kiütő BATE ellen, míg a Fulham végre pontokat szerezhet a második vonalban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Slovan és a Fulham

A Slovan előnyt szerezhet a nem túl acélos, de a Lokit kiütő BATE ellen, míg a Fulham végre pontokat szerezhet a második vonalban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

179. Slovan Bratislava - BATE Boriszov, 1 (2.38) - BL-selejtező, 20:45

Mindkét csapat közel került a főtáblához, a BATE ugyebár a Debrecen rovására, míg a Slovan a Sheriff testén át jutott idáig. A BATE erősségeit és gyengeségeit láthattuk a Loki elleni mérkőzésen is: nem képviselik azt a szintet, mint 1-2 évvel ezelőtt, ha a Debrecen nem hozza magát nehéz helyzetbe idegenben a kiállítással, akkor jó eséllyel most Slovan-Loki párharcot rendeznének. A pozsonyi csapat jól játszott a Tiraszpol elleni odavágón és emberehátrányban tett előnyre szert, melyet a visszavágón meg is védett, igaz ott a Sheriff került emberhátrányba. A Slovan meggyőzőbb játékot mutatott eddig, így szerintünk előnyt szerezhet az első mérkőzésen!

189. Fulham - Wolverhampton, 1 (2.35) - angol másodosztály, 21:00

Pocsékul kezdte a szezont a Fulham csapata, amely előbb az Ipswich-től, majd a Millwalltól is kikapott. Ezek után egyértelmű, hogy ma este a Wolves ellen kötelező a három pont begyűjtése. Felix Magath mester mindent meg is tesz majd ennek érdekében. Egyelőre nem tudni, hogy milyen felállásban lép majd pályára a Fulham, ugyanis az első két meccsen sok helyen cserélt Magath, de 13 millió euróért vett csatár, Ross McCormack várhatóan kezdeni fog. A Wolves szintén nem szerepelt túl jól az előző fordulóban, noha legalább a nyitómeccsét megnyerte a Norwich ellen. Legutóbb viszont a Rotherham otthonában vereséget szenvedett. Újonc csapat, de kerete alapján bőven bent fog maradni a másodosztályban. A Fulham viszont az azonnali feljutásra hajt, amihez illene már pontokat is szereznie a gárdának. Szerintünk most meg is teheti ezt a londoni együttes.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!